Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
artık içi geçmiş fosillerden vazgeçmek lazım ya kapın gelin bir mijnans çocuk twenteye karşı yine şov yapmış ilk golde ki asist falan mükemmel ,1gol 2 asit ilen oynamış ,orada efe akman kadar maaş alıyor verin 1.5-2 milyon taş gibi herif

Geçen sene 4-5 milyona alırdın saraya 20 vereceğine de kim bulacak ki

Scout departmanındaki adam 20 MİLYON EUROYA sarayı keşfettim diyip övünüyo bunların oyuncu bulma ihtimali mi var

Hazır laf açılmışken utkucan seni unuttum sanma istifa et yetersiz herif

GsRf51AWYAAhtva
Bunların hepsi yürüyen Galatasaray olmuş 😂

Bence Mertens.Sneijder gittiği zaman bize gelmiş olsaydı 2 şampiyonluk daha alırdık diye düşünüyorum.Biri 1 golle kaçan şampiyonluk diğeri fb yi 3-1 yendiğimiz sezon.
saha içinden çok dışında bi o kadar katkısı olmustur takım olmamıza. her detayıyla mükemmel transfer oldu mertens. ailesi , karakteri, alcakgönüllüğü sonra futbolunu yazarım bunların ardından.

İlkay gelsin ama Mertens'in ilk geliş şartlarına benzer şekilde gelsin.

Seneye kaptanlik durumu da var.
Icardi
Sanchez
Apo
Kaan

Olmali kim 1-2. karar verilir. Tahmince
Icardi 1.
Apo Kaan 2-3
Sanchez 4
Olur

Yeri değil ama hesabı olan arkadaşlar şu gönderinin altına malum şahsın istifası için yüklenirse çok makbule geçer. Bu adamın şimdiden görevden el çektirilmesi lazım.

Kepa Günay
K.Tete Jelert
Eren Jacobs
Davinson Lucumi Apo Kaan
Torreira Lemina Berkan
İlkay Sara
Yunus Yusuf
Barış Sallai
Fullkrug İcardi

#kafi

özil ayağına 1.5 yıl top değmeden geldi ,ilkay daha iki hafta önce city için sahadayız.Ilkayı istemiyorsan sahada kerem demirbayi görünce laf etmeyeceksin o zaman.

Ter stegeni ciddi olarak denemek gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt