Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15’indeki kulüpler World Cup sarmaz mı? Bayağı ciddiye alıyor kulüpler orayı. İyi para veriyorlar herhalde
Tam aksine baya kotu degil mi odulleri, pazarlayamiyorlar falan diyorduk hatta konusunda.

Gun gelir insallah gideriz. Altin fifa yamali Galatasaray formasi of of

Osi’yi alırsak 3 kulvar için alternatifli kadroyu nasıl kuracağız?Bir sürü soru

Tam aksine baya kotu degil mi odulleri, pazarlayamiyorlar falan diyorduk hatta konusunda.

Gun gelir insallah gideriz. Altin fifa yamali Galatasaray formasi of of
Yayın gelirlerini bilmiyorum da şampiyon olan kulüp totalde 125 milyon dolar kazanacak diye okumuştum. En az alan 3,5 milyondu galiba. Avrupa kulüplerinin katılımı 10 milyondan başlayıp 30’a gidiyordu sanırım. Yükseldikçe kazandığın bir turnuva.

savaş mı istiyorsun yeğenim

kamon

1748700318416.webp

Yayın gelirlerini bilmiyorum da şampiyon olan kulüp totalde 125 milyon dolar kazanacak diye okumuştum. En az alan 3,5 milyondu galiba. Avrupa kulüplerinin katılımı 10 milyondan başlayıp 30’a gidiyordu sanırım. Yükseldikçe kazandığın bir turnuva.
1000032931.webp

Aboo

O değil de veriler doğru ise Joao herhalde ismi 30 küsür maçta 56 tane gol yemiş. Çok değil mi yav.?

O değil de veriler doğru ise Joao herhalde ismi 30 küsür maçta 56 tane gol yemiş. Çok değil mi yav.?
joao kim bilmiyorum ama kaleciyi şu kadar maçta şu kadar gol yemiş istatistiğinden değerlendirmek doğru değil bence

bi ton değişkeni var işin takım çok pozisyon veriyo mu, kaç xgden ne kadar yemiş ıvır zıvır

belki adam yediğinin 2 katını çıkardı bunu bilemeyiz ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt