Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.824
- 104.638
- 5.238
Monterrey tdsi olmuş. Inter e karşı çarpışacakne alaka yaw
çay dağıtım ihalesini mi kazanmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Monterrey tdsi olmuş. Inter e karşı çarpışacakne alaka yaw
çay dağıtım ihalesini mi kazanmış
Ilkay madem geliyor o zaman Sane'yi de ikna etsin
Sane:Ilkay madem geliyor o zaman Sane'yi de ikna etsin
Tam aksine baya kotu degil mi odulleri, pazarlayamiyorlar falan diyorduk hatta konusunda.15’indeki kulüpler World Cup sarmaz mı? Bayağı ciddiye alıyor kulüpler orayı. İyi para veriyorlar herhalde
Umarım almışızdır. Sol beki hallettik. Aynı profilde bir tane de sağ bek bulacağız + sallai bittigitti işte.bek transferi konusunda ders almış mıyızdır ne diyon
yine pembe götlü 3lü oynasak cafu gibi oynayacaktı haju denecek bi adam aldırır mı hoca![]()
çok maaş verilmesine karşıyım işin boku çıktı 8ler 9larhayır
bernardoyu
ben veririm la. sen kaybettin o hakkını ahmet ileçok maaş verilmesine karşıyım işin boku çıktı 8ler 9lar
istisna tutacağım tek adam bernardo olur adı geçen
sane'ye fln hayatta vermem o kadar
ne abarttın ya vırvırvır sivrilmiş yerli topçu gördün mü deneyecen işte yapacak bişey yokben veririm la. sen kaybettin o hakkını ahmet ile
Yayın gelirlerini bilmiyorum da şampiyon olan kulüp totalde 125 milyon dolar kazanacak diye okumuştum. En az alan 3,5 milyondu galiba. Avrupa kulüplerinin katılımı 10 milyondan başlayıp 30’a gidiyordu sanırım. Yükseldikçe kazandığın bir turnuva.Tam aksine baya kotu degil mi odulleri, pazarlayamiyorlar falan diyorduk hatta konusunda.
Gun gelir insallah gideriz. Altin fifa yamali Galatasaray formasi of of
En az 40 isterler. Serbest olsa belkihayır
bernardoyu
kefil oldun napiimne abarttın ya vırvırvır sivrilmiş yerli topçu gördün mü deneyecen işte yapacak bişey yok
eren için 1 kez tebrik etmedin sürekli ahmet :d
Yayın gelirlerini bilmiyorum da şampiyon olan kulüp totalde 125 milyon dolar kazanacak diye okumuştum. En az alan 3,5 milyondu galiba. Avrupa kulüplerinin katılımı 10 milyondan başlayıp 30’a gidiyordu sanırım. Yükseldikçe kazandığın bir turnuva.
ABD effect yaw. RM bile şimdiden 3-4 transfer yaptı. Arnold turnuvada oynasın diye 10 milyon €’yu gözden çıkarmışlar ki Perez son dönemde cepte akreple dolaşır
joao kim bilmiyorum ama kaleciyi şu kadar maçta şu kadar gol yemiş istatistiğinden değerlendirmek doğru değil benceO değil de veriler doğru ise Joao herhalde ismi 30 küsür maçta 56 tane gol yemiş. Çok değil mi yav.?