- 9 Ağustos 2011
- 59.667
- 34.272
- 3.558
Cagne için sunu yaşamıştık
yarim sezon forvetsiz oynayınca bi osimhen etkisi yapmıstı. sırf mevkisi forvet diye. tarihi kazıklardan. gerçi bi sampiyonlukta ona yazar rize maçı .d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cagne için sunu yaşamıştık
Mertens'de napoli'de görev alacakmış.
Taliplerine bagli, eger top 20 takimdan teklif almadiysa iyi parayla getirebilirsin bence. Tabi boyle isler icin bir Erden Timur gerekiyor o da yok suanJonathan David mümkün mü @Alper Altun
Haber pompaladılar abi karakullukcuya falan osi bizde diyeYonetimle alakası ne
Yönetimle akakası boşa umut vermeyeceksin taraftara. Sürekli pozitif söylemlerin sonucu bu. Ayrıca transfer konusunda genel olarak zerre güvenilmeyecek bir yönetim. Bitti denilen transfer bile resmi imzayı atmadan inanmayın bu yönetimeYonetimle alakası ne
Sabuncu güzeline sor, aracı o'dur büyük ihtimalherife fiyatını sordum cvp vermedi satın alıcam
Sane yi alalım 5 maç sonra yedi ceddine söveriz..Bu arada bir yanda Osimhen'i aldigimizi varsayip ama diger mevkilere abidin abidin oyuncularla doldurup yola devam etmek mi diye dusunuyorum.
Ya da Osimhen'e gule gule deyip, iyi bir kaleci, iyi bir defans/sagbek, iyi bir orta saha ve Leroy Sane + genc bir forvet mi dersen bence bu sonuncusu biraz daha agir basiyor gibi geliyor bana.
Bu saatten sonra Leroy Sane'ye yogunlasmak sanki daha mantikli en azindan isim ve kaliteli olarak buraya lazim olan bir profil.
vay be her yerden darbe yiyoruz
Bu da onyargili bir bakis acisi, bilemezsin belki buraya geldiginde o doku uyusur.Sane yi alalım 5 maç sonra yedi ceddine söveriz..
Adam gamsız umrunda değil dünya..
Takıma aidiyetlik duymaz ..ortalıkta zaha ziyech gibi takılır
Kesinlikle alınmamalı.. yallah fb ye tam onların isteyeceği türden
Eylüle kadar süründürür bu da yaw.Taliplerine bagli, eger top 20 takimdan teklif almadiysa iyi parayla getirebilirsin bence. Tabi boyle isler icin bir Erden Timur gerekiyor o da yok suan![]()
Bugun sinemaya gidecek misiniz üstadBu da onyargili bir bakis acisi, bilemezsin belki buraya geldiginde o doku uyusur.
Ben olsam yüksek para vermem o herife. Hem de kuzey avrupalı, bize komple tersben rasmus hojlundu istiyorum arkadaş
Sen niye habire futbol disi sorularla geliyorsun bana?Bugun sinemaya gidecek misiniz üstad
Sohbet edecek arkadasim yokSen niye habire futbol disi sorularla geliyorsun bana?
Gecen pazartesi cocuklari Lilo & Stitch icin goturdum artik 1 ay daha gitmeye gerek yok.