Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben kutlamalarda anons yapan kişinin Stay With Us Please demesinden beri çok rahatsızım bu transfer hikayesinden.

Bu arada mertens, muslera gibi ilişki sağlayacak adamlar lazım takıma.
İcardiyi sırf bu sebeple el üstünde tutmak lazım yanına da sağlam karakterde herifler lazım.
Alın işte morata durumu ortada. Bunun gibi 3 tane herif olsa takımda sezon ortasında kaostan kurtulamayız.
Abdülkerim, yunus, icardi, torreira, lemina, günay, biraz da davinson şu dakika elimizde kalanlar bunlar. Barışı saymıyorum laz inadı bir binerse sıçarız. Bir de gitme ihtimali çok çok yüksek.

Ereni daha da bağ güçlendirmesi yapıp bir avrupalı bir güney amerikalı bağlamamız lazım.
Osimhenden önce ihtiyaç noktası bu. Hem iyi seviyede oyuncu olacak hem karakter olarak arkadaş canlısı adam lazım.

Özetle yılışık adamlar lazım.

Selamlar, demiştim demeyi sevmem ama osimhen işi başından beri belliydi, mal ergen tayfanın da adama sövmesi komedi

Bu yönetim toplu iğneye almaya yollasan yorgan iğnesi alır getirir, osimhen beni alın dese onu da beceremeyeceklerdi ki.

Avrupadan alabilecekleri forvet yok. Mitrovice salça olacaklar şimdi ama onu da fb alacak. Romuloya 15 bonservise hazır olun. 100 kilo Icardi ve romulo forvet hattıyla bjkyi geçip 2.oluruz sanırım
İcardi bu sene osimhen fazla gol atar. Önemli olan kanatlar ve 10 numara

Yav kulüpte 2 yıl top oynamış adamlara bülent korkmaz muammelesi yapıp sonra söylemlere kızıyorsunuz. Bir de geldi gs de efsane oldu sözleri falan var hey allahım ya ne efsanesi siz ne anlatıyorsunuz.

Ne Icardi ne Mertens efsane falan değildir.

Güncel topçulardan sadece Muslera efsanedir. Fatih Terim efsanedir. Hagi, Hakan Şükür, Bülent Korkmaz efsanedir.

Bu tafaftar önüne geleni efsane yapma saçmalığını bırakmalı.

Kurucunun da değeri 6m. 7 + kutucu her türlü alırız pazarlık lazım.
Bizim elimizde icardi var zaten 30 40m euroya santrafor almaya gerek yok.
Parayı kanatlara ve 10 numaraya gömelim tabiki kaleci
Kutucun'nun ne 6-7 degeri olacak, bizim malligimiz o kadar para vermemiz. Anca Arda Turan bir iyilik yaparsa belki Shakhtar o parayi cikartir. Bugun baskasina satmaya kalksak 3 milyon veren olursa dua etmek lazim.

Yav kulüpte 2 yıl top oynamış adamlara bülent korkmaz muammelesi yapıp sonra söylemlere kızıyorsunuz. Bir de geldi gs de efsane oldu sözleri falan var hey allahım ya ne efsanesi siz ne anlatıyorsunuz.
Ha çok yaşa

Jardel bile ligin ırzına geçti reali içerde dışarda tokatladı efsane olamamış

Ha çok yaşa

Jardel bile ligin ırzına geçti reali içerde dışarda tokatladı efsane olamamış

eeee ne demişler koyunun olmadığı yerde keçiye Abrurrahman çelebi derler.

Alın size İcardi - Osimhen kıyaslaması. Gitsin biri bunu buçimidir labamıdır babamıdır nedir ona çevirsin. O olmadan 3. olcakmışız falan ha.

Galatasaray taraftarını önceliği 75 kağıt 30 maaşa Osimhen, 15 milyon maaşla Sane alınmadı diye yangın yapmak olmamalı, yönetime gereken balans ayarını vermek olmalı. Hatipoğlu denen herifin Cuesta üstüne insan içine dahi çıkamıyor olması gerekirdi ki hala görevde adam. Transferde belirleyici olan vasıfsız liyakatsizleri değiştirmeden niye onu alamadık bunu alamadık demek ve sinir stres yapmak anlamsız. Taraftarın siklet merkezi bu konu olmalı.

Osimhen neden suclaniyor

Istese devre arasi da gidebilirdi,bir hedef koydu ve sampiyonlukta büyük katki sagladi

Teklif edilen rakamlar cok yüksek,böyle bir firsat gelmis önüne kabul etmesi kadar dogal bir durum yok

En basindan bu yana keyif alin dedik

Keyfini cikardik sampiyon olduk

Bundan sonrasi zaten imkansiz yani bu gercegi göz ardi edemeyiz

Kutucun'nun ne 6-7 degeri olacak, bizim malligimiz o kadar para vermemiz. Anca Arda Turan bir iyilip yaparsa belki Shakhtar o parayi cikartir. Bugun baskasina satmaya kalksak 3 milyon veren olursa dua etmek lazim.
Hem Göztepe hem shaktar istiyor kutucuyu

Eee işte bu işler böyle

Mesela normal şartlarda yarın maç olsa ultraaslan’dan ben bi pankart veya tvit beklerim “Osi olmasa ilk üçümüzde değilsin Buchi Laba” diye

Atabilir misin? Yapamazsın. Bir oyuncu kalsın diye böyle Allah muamelesi çekersen aha böyle laf sokarlar, sen de Osimhen ile ters düşmemek için hiçbir şey diyemezsin

Buchi özür dilemeden aşırı karşıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt