Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 25.442
- 17.039
- 3.018
Ben kutlamalarda anons yapan kişinin Stay With Us Please demesinden beri çok rahatsızım bu transfer hikayesinden.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İcardi bu sene osimhen fazla gol atar. Önemli olan kanatlar ve 10 numaraSelamlar, demiştim demeyi sevmem ama osimhen işi başından beri belliydi, mal ergen tayfanın da adama sövmesi komedi
Bu yönetim toplu iğneye almaya yollasan yorgan iğnesi alır getirir, osimhen beni alın dese onu da beceremeyeceklerdi ki.
Avrupadan alabilecekleri forvet yok. Mitrovice salça olacaklar şimdi ama onu da fb alacak. Romuloya 15 bonservise hazır olun. 100 kilo Icardi ve romulo forvet hattıyla bjkyi geçip 2.oluruz sanırım
Yav kulüpte 2 yıl top oynamış adamlara bülent korkmaz muammelesi yapıp sonra söylemlere kızıyorsunuz. Bir de geldi gs de efsane oldu sözleri falan var hey allahım ya ne efsanesi siz ne anlatıyorsunuz.
Kutucun'nun ne 6-7 degeri olacak, bizim malligimiz o kadar para vermemiz. Anca Arda Turan bir iyilik yaparsa belki Shakhtar o parayi cikartir. Bugun baskasina satmaya kalksak 3 milyon veren olursa dua etmek lazim.Kurucunun da değeri 6m. 7 + kutucu her türlü alırız pazarlık lazım.
Bizim elimizde icardi var zaten 30 40m euroya santrafor almaya gerek yok.
Parayı kanatlara ve 10 numaraya gömelim tabiki kaleci
Ha çok yaşaYav kulüpte 2 yıl top oynamış adamlara bülent korkmaz muammelesi yapıp sonra söylemlere kızıyorsunuz. Bir de geldi gs de efsane oldu sözleri falan var hey allahım ya ne efsanesi siz ne anlatıyorsunuz.
Ha çok yaşaYav kulüpte 2 yıl top oynamış adamlara bülent korkmaz muammelesi yapıp sonra söylemlere kızıyorsunuz. Bir de geldi gs de efsane oldu sözleri falan var hey allahım ya ne efsanesi siz ne anlatıyorsunuz.
Icardi yavaş atsın kendimizi kandırmayalımİcardi bu sene osimhen fazla gol atar. Önemli olan kanatlar ve 10 numara
Jardel de efsane olamaz osimhen de. 1 yıl oynamış efsane olmazHa çok yaşa
Jardel bile ligin ırzına geçti reali içerde dışarda tokatladı efsane olamamış
Ya buradayız, atınca görürsünIcardi yavaş atsın kendimizi kandırmayalım
Niye. Bitik ve sakat haliyle 25 gol atarak gol kralı oldu.Icardi yavaş atsın kendimizi kandırmayalım
Hem Göztepe hem shaktar istiyor kutucuyuKutucun'nun ne 6-7 degeri olacak, bizim malligimiz o kadar para vermemiz. Anca Arda Turan bir iyilip yaparsa belki Shakhtar o parayi cikartir. Bugun baskasina satmaya kalksak 3 milyon veren olursa dua etmek lazim.
Osimhen seviyesine çıkabilecek profil olarak yırtıcı bir şekilde çıkar. osimhenin yükseldiği belçika ve olgunlaştığı fransa liglerini kıskaca almak gerekir.Osimhen seviyesinde alabileceğimiz forvet yok genç bilindik bir isim bulabiliriz