Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligde enner valencia ikisinden de fazla attı ligi ölçü alma

İcardi şlde büyük sıçtı bayerne penaltıdan manuya da karşı karşıya anca atabildi fb maçlarında osterwoldeyle djiku topa değdirmiyodu bunu hareket edemediği için

Osi al de iyi iş çıkardı gollerin çoğunda onun imzası var,ligi de kırdı geçirdi fb bjk ts kim var kim yok paramparça etti

Daha ayakta bile duramayan en nesryi salağı bile penaltısız osimhen kadar gol attı yanlış kıyaslama yapıyosun büyük maçlarda napıyo ona bakmak lazım osi iş yaptı,nesryi yapamadı,icardi de ilk sezon hariç yapamadı
Ya dayı ona bakarsan osimhen de beşiktaş maçında varlık gösteremedi.
Az alkmar, ajax ve dinamo kiev maçlarını aldırsaydı. Ş.ligindeki maçı kıyas almıyorsun.

Aynı icardi lig + a.ligi 11 maçta 6 gol 2 asistle oynamış durumda.

At ile elma kıyası yapılanayacak kadar saçma ikili.
İkisinin de tek başına defoları var futbol böyle bir oyun zaten.
Birlikte varsın tek başına bir hiçsin.

Önümüze bakacagiz

Güc kaybettik bu kesin

Bizim icin tek olumlu tarafi bir sezon boyunca üst düzey bir forvet performansi izledik ve iki kupa kazandik

Nasıl sıçtı yav. Bir tek Fener maçında etkisizdi ki ilk maçta adamı yumrukla direkle dövdüler resmen.
Başka maçları mı izledin.
Her büyük maçta etkisini yaptı geçti gitti.
Yaw kopenhag maçlarında kayıp

Bayern maçlarında kayıp (penaltıdan atabildi 1 tane)

Manu maçlarında kayıp (karşı karşıya kaldı da bir tane atabildi)

Yine 2 fb maçında kayıptı

Bjk dep maçında kayıptı

Yboys maçlarında kayıptı

Rfs totnım falan filan sakatlanana kadar tüm avrupa maçlarında kayıptı

Nasıl etki yaptı yürüyodu sahada

Şlde patatese dönmemizin baş sorumlusuydu hiçbir varlık gösteremedi bunun yerine osimen olsa çıkardık o gruptan

Bu transfer dönemi bütçe olarak rakiplerin çok önündeyiz, 3-4 tane yüksek bonservis düşük maaşlı kaliteli oyuncu alabilir 1 tane yüksek maaşlı yıldız alabiliriz, böylece Barış gibi Sara gib satılabilecek kaliteli oyuncu sayımız artar,
enseyi karartmaya gerek yok

balık hafızası böyle bir şey gerçekten demek ki 2 sezon oncesi ve gecen sezon bası neler deniyordu unutlumuş hemen, zaten atamazsa da icardisporlular takımın kalanını ve Okan Hoca'yı suçlayacaksınız. Ligin en karışık döneminde partilerden sevgilisi ile paylaşım yapan bir adamdan fazla medet umuyorsunuz. Ben yattım bana 10 milyon verdiniz bu sene bedavaya oynayayım diyor mu demiyor. Hakkıdır alsın da bu kadar tapmaya gerek yok.
Hadi sakattı, şimdi nerde acaba tatil az mı geldi de devam ediyor.
Cok niyetli ise gelsin biraz çalışsın ama umrunda olmaz yarın ekim ayında davam var ben gidiyorum dese siz yine bize bulursunuz suçu. Adam cok sey kazandırdı ama fazlasını aldı bu kadar tapmaya gerek yok.
2 sezon öncesini de geçen sezon başını da çok umursamıyorum açıkcası.
Herkes istediğini düşünebilir çıkarımlarınızın arkasında durun sadece.
Topuk kısmından sakatlanmış ve aylarca şiş ayakla oynamış bir herife.

Attığında lafının arkasında durup burada olur musun olmaz mısın onu sordum.
Bu sezon başlangıcı uefa +lig 11 maç 6 gol 2 asist.
11 maç 15 gol bekliyorsanız oradı başka öyle anlatın.

Yaw kopenhag maçlarında kayıp

Bayern maçlarında kayıp (penaltıdan atabildi 1 tane)

Manu maçlarında kayıp (karşı karşıya kaldı da bir tane atabildi)

Yine 2 fb maçında kayıptı

Bjk dep maçında kayıptı

Yboys maçlarında kayıptı

Rfs totnım falan filan sakatlanana kadar tüm avrupa maçlarında kayıptı

Nasıl etki yaptı yürüyodu sahada

Şlde patatese dönmemizin baş sorumlusuydu hiçbir varlık gösteremedi bunun yerine osimen olsa çıkardık o gruptan
Tüm suç Icardi'nin yani. Adama top gelmeyince orta sahadan oyun kurup kaç tane gol attı.
Allah size akıl fikir versin. Umarım Diagne-Eren Derdiyok gibilerine denk gelirsiniz.

bonservis paramız da kalacaksa Lucumi ve Zion Suzuki'ye çökmek lazım

Sportif direktör lazım. fb hep böyle ilerliyor, şimdi yeni sdleri nasıl bilemeyiz. En azından deniyorlar hep. Öncekileri mal çıkmış rezalet işler yapmış olabilir ama kurumsal yapı izlenimi vermeye çalışıyorlar. Bizde hatip gidip cuestaya 8 sıkıyor komedi

İcardi net olarak Osimhen'den daha iyi futbolcu , futbolculuk özellikleri bakımından. Ama şöyle bir gerçek var "Artık sadece futbolda değil bütün sporlarda olay atletizme döndü/dönüyor/dönecek. Osimhen gibi bu işin nirvanası olan bir adamı kaybetmek büyük güç kaybettirecek bu gerçek. Keşke gitmese kalsa ama adamı büyük kulüplerin neden istemediğini de az çok anlamış olduk. İcardi 'nin PSG'den geldiği halde olacağını bilsem gram üzülmem de İcardi'nin tekrar futbola döneceği bile meçhul. Bu çok can sıkıcı...

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamamen varsayımsal bir iddia bu. Kime göre topla daha iyi olmak daha önemli? Icardi ikili mücadele kazanamıyor, Osimhen ise ikili mücadele vermiyor, senin takımının neye ihtiyaç duyduğuyla alakalıdır bu. Bu seneki oyunda Icardi, Osimhen’in sağladığı faydayı asla sağlayamazdı

Icardi kendi prime dönemi için tavanı daha yüksek bir futbolcu olabilir yine de Osimhen’in Napoli’de yaptığını o Inter’de başaramadı.

Günümüz futbolunda Avrupa maçlarında Icardi’nin ortalama üstü rakiplere fiziksel anlamda ne kadar ezildiğini gördük.

Şu anki Osimhen’i şu anki Icardiyle kıyaslamam bile takıma fayda açısından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt