Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.947
- 21.834
- 1.848
Tek gerçek Galatasaraydır, bunu bilin ve öyle davranın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya dayı ona bakarsan osimhen de beşiktaş maçında varlık gösteremedi.Ligde enner valencia ikisinden de fazla attı ligi ölçü alma
İcardi şlde büyük sıçtı bayerne penaltıdan manuya da karşı karşıya anca atabildi fb maçlarında osterwoldeyle djiku topa değdirmiyodu bunu hareket edemediği için
Osi al de iyi iş çıkardı gollerin çoğunda onun imzası var,ligi de kırdı geçirdi fb bjk ts kim var kim yok paramparça etti
Daha ayakta bile duramayan en nesryi salağı bile penaltısız osimhen kadar gol attı yanlış kıyaslama yapıyosun büyük maçlarda napıyo ona bakmak lazım osi iş yaptı,nesryi yapamadı,icardi de ilk sezon hariç yapamadı
Promise DavidOsimhen yerine kendisinin seviyesinde olamaz elbette ancak benzer bir oyuncu profili transfer etmeliyiz.
Genç, potansiyelli.
Yaw kopenhag maçlarında kayıpNasıl sıçtı yav. Bir tek Fener maçında etkisizdi ki ilk maçta adamı yumrukla direkle dövdüler resmen.
Başka maçları mı izledin.
Her büyük maçta etkisini yaptı geçti gitti.
Evet haftaya başlıyor.Araplar turnuvaya katılmıyormuydu?
Turnuva manyak bişey olacak. Davetle mi gidiliyor buraya? Acayip acayip takımlar var, neye göre seçildi?Evet haftaya başlıyor.
H grubu:
Real Madrid (İspanya)
Al Hilal (Suudi Arabistan)
Pachuca FC (Meksika)
Salzburg (Avusturya)
2 sezon öncesini de geçen sezon başını da çok umursamıyorum açıkcası.balık hafızası böyle bir şey gerçekten demek ki 2 sezon oncesi ve gecen sezon bası neler deniyordu unutlumuş hemen, zaten atamazsa da icardisporlular takımın kalanını ve Okan Hoca'yı suçlayacaksınız. Ligin en karışık döneminde partilerden sevgilisi ile paylaşım yapan bir adamdan fazla medet umuyorsunuz. Ben yattım bana 10 milyon verdiniz bu sene bedavaya oynayayım diyor mu demiyor. Hakkıdır alsın da bu kadar tapmaya gerek yok.
Hadi sakattı, şimdi nerde acaba tatil az mı geldi de devam ediyor.
Cok niyetli ise gelsin biraz çalışsın ama umrunda olmaz yarın ekim ayında davam var ben gidiyorum dese siz yine bize bulursunuz suçu. Adam cok sey kazandırdı ama fazlasını aldı bu kadar tapmaya gerek yok.
Tüm suç Icardi'nin yani. Adama top gelmeyince orta sahadan oyun kurup kaç tane gol attı.Yaw kopenhag maçlarında kayıp
Bayern maçlarında kayıp (penaltıdan atabildi 1 tane)
Manu maçlarında kayıp (karşı karşıya kaldı da bir tane atabildi)
Yine 2 fb maçında kayıptı
Bjk dep maçında kayıptı
Yboys maçlarında kayıptı
Rfs totnım falan filan sakatlanana kadar tüm avrupa maçlarında kayıptı
Nasıl etki yaptı yürüyodu sahada
Şlde patatese dönmemizin baş sorumlusuydu hiçbir varlık gösteremedi bunun yerine osimen olsa çıkardık o gruptan
David e girelim, morata da giderseGalatasaray'da Osimhen gider Lukaku gelir.Napoli Jonathan David'i alacak büyük ihtimalle..
Tamamen varsayımsal bir iddia bu. Kime göre topla daha iyi olmak daha önemli? Icardi ikili mücadele kazanamıyor, Osimhen ise ikili mücadele vermiyor, senin takımının neye ihtiyaç duyduğuyla alakalıdır bu. Bu seneki oyunda Icardi, Osimhen’in sağladığı faydayı asla sağlayamazdıİcardi net olarak Osimhen'den daha iyi futbolcu , futbolculuk özellikleri bakımından. Ama şöyle bir gerçek var "Artık sadece futbolda değil bütün sporlarda olay atletizme döndü/dönüyor/dönecek. Osimhen gibi bu işin nirvanası olan bir adamı kaybetmek büyük güç kaybettirecek bu gerçek. Keşke gitmese kalsa ama adamı büyük kulüplerin neden istemediğini de az çok anlamış olduk. İcardi 'nin PSG'den geldiği halde olacağını bilsem gram üzülmem de İcardi'nin tekrar futbola döneceği bile meçhul. Bu çok can sıkıcı...
2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi