- 4 Ağustos 2009
- 92.714
- 74.810
- 5.358
Ağustosun 20sine kadar gelen olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Murat Durmaz yine kadın başlıklarını uplamaktaHaber maber yok
Sohbet tarzında konu dışı mı ilerlesek
Zehra'nın Konusu'na da uğradım ama yazını gördüm sigaram ağzımdaydı yere atıp gittim.Biz de arkadaşa yanlış olmaz@Murat Durmaz yine kadın başlıklarını uplamakta
Bir uğra
Morata kendi kendini sildi. Küçük emrah gibi herif, milli takımda şampuanını kullandılar diye kampı terketmiş diyorlardıOsimhen rüzgarına kapılıp Morata'yı bir kalemde sildi millet. Bu seviyede santrfor bulmak kolay değil. Eldekinin değerini bilelim. Sıkıntısı varsa da çözsünler bir zahmet.
hala anlamıyorsun be adamOsimhen rüzgarına kapılıp Morata'yı bir kalemde sildi millet. Bu seviyede santrfor bulmak kolay değil. Eldekinin değerini bilelim. Sıkıntısı varsa da çözsünler bir zahmet.
Kim alacak kim akıl edecek onu ?Sane yerine Kang in leeyi alabilirmiyiz.Zor ama bu adamı sanenin yerine her türlü tercih ederim..
hala anlamıyorsun be adam
morata gs'de
Niyeki Galatasaray seviyesi varOsimhen rüzgarına kapılıp Morata'yı bir kalemde sildi millet. Bu seviyede santrfor bulmak kolay değil. Eldekinin değerini bilelim. Sıkıntısı varsa da çözsünler bir zahmet.