Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Murat Durmaz yine kadın başlıklarını uplamakta

Bir uğra
Zehra'nın Konusu'na da uğradım ama yazını gördüm sigaram ağzımdaydı yere atıp gittim.Biz de arkadaşa yanlış olmaz :D
Bizde Arkadaşa Hainlik Yoktur | Banker Bilo

Sane ve J.David e çökmemiz lazım aynı anda. Bonservisi elinde ve net 11 oynayacak topçu her zaman denk gelmez.

hiç izlemedim de bu belçikadaki regen samattalar icardi ve moratadan farklı olarak ne yapacak acaba o da merak konusu 2 metreden taca pas atıp 6 pastan stad dışına vurunca neler denecek kim bilir

Osimhen rüzgarına kapılıp Morata'yı bir kalemde sildi millet. Bu seviyede santrfor bulmak kolay değil. Eldekinin değerini bilelim. Sıkıntısı varsa da çözsünler bir zahmet.
Morata kendi kendini sildi. Küçük emrah gibi herif, milli takımda şampuanını kullandılar diye kampı terketmiş diyorlardı

Osimhen rüzgarına kapılıp Morata'yı bir kalemde sildi millet. Bu seviyede santrfor bulmak kolay değil. Eldekinin değerini bilelim. Sıkıntısı varsa da çözsünler bir zahmet.
Niyeki Galatasaray seviyesi var

15e David alır üstüne de Boniface çekeriz

Sonra da Bernardo alırız üstüne.

Osimhen gitmeden sülalesine küfretmeye başlıyorlar Morata’yı mı silmeyecekler.

Icardi Arabistan editleri paylaşırlar her şey hallolur.

Osimhen geldiginde 1 sezon bile kalmasi mucizeyken adama kufur eden taraftari anlamiyorum. Hic bir zaman ego yapmadi birseyleri bahane edip maca cikmamazlik yapmadi. Sakatlanirim dusuncesiyle kendini sakinmadi. Geldi gorevini fazlasiyla yapti sampiyon olduk.

Adamin kalacagi varsada kalmaz bu saatten sonra. Uefa zamani Allahtan sosyal medya yoktu. Her seye neden bu kadar duygusal yaklasiyor bizim millet anlamadim. Giden futbolcuya sanki 10 yillik sevgilisi onu terketmis gibi davranmak komik geliyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt