Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 25.403
- 17.003
- 3.018
Osimhen teknik ve top hakimiyeti olarak da çok daha iyi sadece atletizm değil
Osimhen'in topla herhangi bir konuda İcardi'den daha iyi olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen teknik ve top hakimiyeti olarak da çok daha iyi sadece atletizm değil
Herifin mesleği gazetecilik zaten nijeryalı bir gazeteci ne duyumculuğu yav.Osimhen gittiğine göre Buchi babadan kurtuluyoz, bundan sonraki hayatında bu herif duyumcu olarak takılacak mı?
Adam dar alanda kaç kişi arasında topu dizine kafasına ayağına yapıştırıyor çıkıyor, top sürme var duvar olma ikiye bir oynama var isabetsiz pası çok nadir zaten, top sürmesi fena değil, karşı karşıya bıraktığı bir sürü topuk pası vs. var hatırladığım.Osimhen'in topla herhangi bir konuda İcardi'den daha iyi olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
kesinlikle öyle atan devri çoktan geçti topa sahip olursan kompakt oynarsan her oyuncun sahayı her yerde parsellerse bi şekilde atıyosun zatenAtanınla tutanın iyi olacak derler de günümüz futbolunda bence bu söz gittikçe "topu taşıyanın iyi olacak"a evrildi.
Eğer ortasahada İlkay veya B. Silva, kanatta da Sane ve Barış/Yunus olacaksa, santraforumuz Romulo olsa da zaten yapacağımız işi yaparız.
Arapların çöp ligini izlemek vakit kaybıdır muz Gideydi chelseaye izlerdim.osimhen gitse bile gittiği takımın en büyük destekçisi olurum diyenler hemen dönmüş
hayat böyledir her yerini gördüğünüz kişiyle de bir gün iki yabancı oluyorsunuz