Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.832
- 6.028
- 2.108
zamanı gelmedi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son izlediğim de pek iyi değildi ama aklıma başka isim gelmiyor. Osi gitti madem dünyanın en iyisi ile bu yangın söner.messi'nin parayla işi olmaz yahu
ikna etmek gerekir istanbulda yaşayıp cimbomda oynamağa
manasi kari resmi atin demekHaber maber yok
Sohbet tarzında konu dışı mı ilerlesek
Sane'nin maç içinde yaptıklarının özetini izledim pas hataları ve top kayıpları beni çok korkuttu.Atanınla tutanın iyi olacak derler de günümüz futbolunda bence bu söz gittikçe "topu taşıyanın iyi olacak"a evrildi.
Eğer ortasahada İlkay veya B. Silva, kanatta da Sane ve Barış/Yunus olacaksa, santraforumuz Romulo olsa da zaten yapacağımız işi yaparız.
Öve öve tebrik ettiği, Herifin müthiş habercilik örneginin havalimanin dan gidiş görüntüsü olması da ayeı bir komedi heisMandev’im ne ya
Ne manyak bi herif bu B Can
herkes gider biz kalırız biz galatasaraylıyız
en son şubat ayında maç izlemeyi bıraktım yazmıştınherkes gider biz kalırız biz galatasaraylıyız
Deprem oldu
Son izlediğim de pek iyi değildi ama aklıma başka isim gelmiyor. Osi gitti madem dünyanın en iyisi ile bu yangın söner.
Sane'nin maç içinde yaptıklarının özetini izledim pas hataları ve top kayıpları beni çok korkuttu.
Yani bize gelirse yüksek maliyeti altında işler pekte iyi gitmeyebilir.
Yani Bayern'de özgür oynamaya alışmış bir oyuncu. Robben yada Ribery gibi
Edirne