Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
itoğlu it fabrizio o resmi bilerek seçmiş

bizlen dalga geçiyo aşağılıyo bizi

Arda Turan profilinden sadece Galatasaray yazısını mı silmiş. Hançerleyen hançerleyene valla doyamadık ihanetlere. Çağrı da Leverkusen'e kaçar o zaman

1749302671288.webp
aldik

Arda Turan profilinden sadece Galatasaray yazısını mı silmiş. Hançerleyen hançerleyene valla doyamadık ihanetlere. Çağrı da Leverkusen'e kaçar o zaman
Türkiye'den yurtdışına başka takıma gitti orada bu durumu anlamayabilirler normal. Ayrıca kalbinden değil profilinden sildi.

Alt yapısında hagiyi izlediği günden takımı yönettiği güne de gelecektir. Kendisini severiz.

Türkiye'den yurtdışına başka takıma gitti orada bu durumu anlamayabilirler normal. Ayrıca kalbinden değil profilinden sildi.

Alt yapısında hagiyi izlediği günden takımı yönettiği güne de gelecektir. Kendisini severiz.
Bilemiyom yükseleni Bjk idi sanki aklımda öyle kalmış.

10 numara ve kaleye 25-26-27 yaşında sağlam adamlar alırsak osimhenin gidişine üzülmem. Santraforda sorun yaşama ihtimalimize karşın kesinlikle skor gücü yüksek hem 10 no oynayan hem de 4-3-3 'ün sağında solunda oynayabilen bir topçu almamız lazım.

Hala karar vermedi diyor da bitmiş gibi iş

Köyün durumuna bakacak muhtemelen. Reis 25m€ da işimizi görür derse bizde kalır, 40m€ ile ihya oluruz derse Al-Hilal'e gider.

İyice kafayı yedik. En azından kısa sürede sonuca varması güzel oldu işin

Köyün durumuna bakacak muhtemelen. Reis 25m€ da işimizi görür derse bizde kalır, 40m€ ile ihya oluruz derse Al-Hilal'e gider.
İyice kafayı yedik. En azından kısa sürede sonuca varması güzel oldu işin
bence şöyle daha öncekileri hemen reddedip bunu bekletti o yüzden bitti gibi düşünülüyor kabul eder resmileşir

Osimhen üzerinde daha fazla durmaya gerek yok tercihini yaptı gitti ki ben bu kararından pişman olacağını düşünüyorum.Sahsi görüşüm ileride gelmek istese ben almam takıma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt