Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.235
- 4.946
- 2.278
Boey. Marsilya talipmiş
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boey. Marsilya talipmiş
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Doğru ama 10 verip yedek oturttuğunda veya iki maç sallandığında yine homurtular başlayacak. Barış Alper'e 2 veriyorsun mesela, çıkış yapması 2 seneyi buluyor ama belki de geleceğini kurtarıyor. Oynayarak gelen, formda Ahmet Kutucu'ya 6 veriyorsun ama bir türlü takımda kendine yer bulamıyor vs. TFF'nin koyduğu o +2 kontenjanını o yüzden böyle değerlendirmek lazım bence.Göztepe 1. Ligdeyken almış biraz da şansa.
Yoksa bu seviyede bir oyuncu zaten Göztepeye üstelik 2. Lige gelmezdi.
Avrupa'dan da talipleri var. Bizim klüp itibariyle bu oyuncuları 2-3 m Euro'ya a takıma alma işimiz zor ama laf takıma yada 1. Ligden satın alacağımız takıma alabiliriz.
Yoksa kısa vadeli hedefler doğrultusunda kadroda bu tarz oyunculara çok tahammül edileceğini sanmıyorum.
Como bence doğru 1 kulüp.Ordan daha kolay yükselebilir diğer İtalya Ligi Takımları'na..Vay mal herif como'da ne işin var lan
gelsin şl oynasın bizde kanks yavComo bence doğru 1 kulüp.Ordan daha kolay yükselebilir diğer İtalya Ligi Takımları'na..
Can sıkıntısı işte, bizimkilere ayak uyduruyorumNe alaka yav , zaten 25 verdigimiz falan kolpa oyle birsey yok.![]()
Degmez.Denenir mi??
![]()
Joshua Zirkzee - Oyuncu profili 25/26
Joshua Zirkzee, 24, Hollanda ➤ Manchester United, 2024'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 30.00 mil. € ➤ * 22 May 2001, Schiedam, Hollandawww.transfermarkt.com.tr
Fabio Vieira'yı alalımgelsin şl oynasın bizde kanks yav![]()
Her maç küfür yer bunun kadar balon bı topçu görmedim.Denenir mi??
![]()
Joshua Zirkzee - Oyuncu profili 25/26
Joshua Zirkzee, 24, Hollanda ➤ Manchester United, 2024'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 30.00 mil. € ➤ * 22 May 2001, Schiedam, Hollandawww.transfermarkt.com.tr
Ne kusuru kanksHer maç küfür yer bunun kadar balon bı topçu görmedim.
@Murat Durmaz Manchester fanısın ama kusura bakma kanks yav![]()
Sende seviliyorsun kanksNe kusuru kanksCansın seviliyosun..
@Murat Durmaz kanksım da sövüyordur buna yavHer maç küfür yer bunun kadar balon bı topçu görmedim.
@Murat Durmaz Manchester fanısın ama kusura bakma kanks yav![]()
Sana özel Latin fotoğrafları bakalımSende seviliyorsun kanksgüzel kadınlar paylaşırsan daha çok sevileceksin.