Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.988
- 51.211
- 3.683
Osimhen'i alma şansımız varsa erkenden alamayız bence kanks.O yüzden bence beklenilmeli..Osi olayı umarım evvlece belli olur da yaz boyu geliyor mu gidiyor mu kaosun yaşanmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen'i alma şansımız varsa erkenden alamayız bence kanks.O yüzden bence beklenilmeli..Osi olayı umarım evvlece belli olur da yaz boyu geliyor mu gidiyor mu kaosun yaşanmaz.
Okan hoca açıkladı. Çocukları orada karışıklıktan etkilenip ağlıyor o da ayrılıyor. Sonra da milli takıma erken katılmak için izin istiyor ve izin veriliyor. Olay da kapanıyor Çok büyük bir olay değil yani.En basta hastalanmis dendi..
Sonra korktu dendi..
Yonetim neyin tavir kafasinda? Dursun'un torunlardan birisine olsa tum ceketliler ordu gibi giderlerdi...
Boyle salak sacma sey icin oyuncu ile kusulmez.
Tabii asli astarini bilmiyoruz.
Araplar Mitrovic ayrılığına kesin değil demişler. Mane’ye girerler.Santrafora Mitroviç'i net alırlar. Ben bir de Arapladan ayrılıyorsa Mane hamlesi bekliyorum onlardan.
Ee beklersek diğer mevkiiler ne olacak ki, sonucta Osi için bonservis uçuk, diğer mevkilere de ona göre hareket edilmez miOsimhen'i alma şansımız varsa erkenden alamayız bence kanks.O yüzden bence beklenilmeli..
Barış Alper Yılmaz'ın satılma ihtimali var sponsorlarla falan filan alınabilir.Ama Al Hilal görünene göre erkenden kaapacak gibi kanks yavEe beklersek diğer mevkiiler ne olacak ki, sonucta Osi için bonservis uçuk, diğer mevkilere de ona göre hareket edilmez mi
İlkay'ı istemiyosanız istemeyin de Fb tandanslı gazeteciler + ANK gibi heriflerin feyk duyumlarıyla adama sallamayın. Kaç istediğini falan geçin pazarlık bile yapılmamıştır daha bu arada. Yok on istemiş sekiz istemiş belli ki yalan
Sommerkadro yapsansa bektasfield
He iyi bari ben ciddi bir sey sandim. Rotamiz nedir daha belli degil osi isi sonuclanana kadar. Boyle islere hic gerek yokOkan hoca açıkladı. Çocukları orada karışıklıktan etkilenip ağlıyor o da ayrılıyor. Sonra da milli takıma erken katılmak için izin istiyor ve izin veriliyor. Olay da kapanıyor Çok büyük bir olay değil yani.
Nice seneleri olsunDimitrim 2 yaşına girdi.iyki doğdun aslanim,iyki tanıdık seni dimulkam oglum benim![]()
hatipoğluna gece gündüz sayıyorum
malum şahısdan daha çok nefret ediyorum