- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.573
- 5.478
Transferleri yaparken en azından yabancılarda Paris'in başarısı unutulmamalı. Gençlik kondisyonu, fizik güç ve atletizm, tecrübeyi ezip geçiyor. Transferde tek kriter ölçü olmamalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hah ben de orijinal bir fikir urettim saniyordum.1 - 2 yorumcu sanki istiyor demişti.
Bazı kalemlerin kırıldığını söylemiştim @Oğuzhan SeskoBen de diyorum forum bugun ne guzel. Kavga eden yok, trolleyip kafa acan yok. Simdi farkettim ki Recep yok.![]()
Futboldaki önemli hayalim dediği yere en bitik haliyle Avrupa’da çok talep almazken son kontrat almaya gelecekmiş
Mertens falan da o yaşta son kontratına geliyor zaten ne güzel hayalleriniz varmış sizin öyle![]()
Conte napolide kalirsa lukaku gitmez bir yereangutbahçe Sane ile Lukaku yu alacaklar aha da buraya yazıyorum tarihi not alın
Sadece genç ile olacaksa kuzeyden alalım 13km koşan ciğersizleri olsun bitsin.İsimli oyuncu devrinin bittiginin kaniti psg dir
Senelerce isimli adamlara takildilar
Ne zaman genclesti kupayi aldi
Desire doue Barcola Neves Kva gibi nispeten genc oyuncularla basari geldi
Allah aşkına yapmayın şunu yav. Genç dediğin adamların çoğu en az 40 milyon eurodan başlayan genç süper yetenek yıldızlar, psg hayvan gibi para döktü bunlara ve maaş bütçeleri de baya yüksek. Bizim yönetim gidip böyle yetenekleri nerden bulacak, parası nasıl yetecek.yetse bile çok yetenekli genç oyuncu bu lige gelmez. Bu psg deki gibi süper yeteneklerde çömezlik olmaz, zaten futbol olarak 30 yaşında topçu olgunluk seviyesine genç yaşta erişmiş adamlar olduğu için psg bunlara para döküyorİsimli oyuncu devrinin bittiginin kaniti psg dir
Senelerce isimli adamlara takildilar
Ne zaman genclesti kupayi aldi
Desire doue Barcola Neves Kva gibi nispeten genc oyuncularla basari geldi
Bize ayıboğan stoper mi lazım ayağı düzgün mü