Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah aşkına yapmayın şunu yav. Genç dediğin adamların çoğu en az 40 milyon eurodan başlayan genç süper yetenek yıldızlar, psg hayvan gibi para döktü bunlara ve maaş bütçeleri de baya yüksek. Bizim yönetim gidip böyle yetenekleri nerden bulacak, parası nasıl yetecek.yetse bile çok yetenekli genç oyuncu bu lige gelmez. Bu psg deki gibi süper yeteneklerde çömezlik olmaz, zaten futbol olarak 30 yaşında topçu olgunluk seviyesine genç yaşta erişmiş adamlar olduğu için psg bunlara para döküyor
Ben biz bunlari alalim yapalim demedim ki bizim seviye isler degil eskiden de para harciyorlardi
Ama sirf ismi olan adamlara
Dogru yatirim yaptilar diyorum
Bizimle uzaktan yakindan alakasi yok durumun

Jelerti üç beş demeden satmak lazım ilk teklifte
Sanki franki jelertten once halletmek lazim.

Jelert kiraya verilebilir bir profil surekli oynasin diye, ama iyi takim bulmak lazim

Cok hayalkirikligi yaratti bende frank. Halbuki rize macinda girip hic fena is yapmamisti.

Sadece genç ile olacaksa kuzeyden alalım 13km koşan ciğersizleri olsun bitsin.

Sadece genç dersek, Jelert gibi adamları takımımızda çok görürüz. Bu saydığın adamlar, genç olmanın yanında çok çok yetenekli.

Her biri 50-60 milyon euro.
Hocam psg nin yapilanmasinin dogruya dondugunu soyledim
Di Maria Mbappe gibi yildiz adamlarin ayagina bakan takimdan
Daha genc daha yetenekli iyi bir takima donduler hocalari ile
Bizimle alakasi yok biz genc oyuncu bulup alacak pozisyonda degiliz
Taraftar sabretmez

Yeri geldiğinde soyunma odasında adam gibi oynayın diyecek topçu eksikliği oluştu.

Öyle mhy gibi gazman değil ama, ses çıkarınca dinlenecek lider topçu lazım, her şey sahada bitmiyor.

İlkay bu eksiği de kapatabilir, takım kaptanlarından biri olur.

Dün okumuştum burda, kaşar topçu lazım ifadesi yerinde bir tespitti.

@Oğuzhan Sesko Al sana ulan avatarlık 1 fotoğraf Ozİ :D
Resim

Davinson Sanchez: "Evet. 5 yıldır onu tanıyorum. Kulüp, 'Birini tanıyor muyum' diye sordu. Ben her zaman en iyi referanslarımı söylerim. Cuesta’nın kondisyon ve oyun olarak harika bir performansı var."

neeee

Aga giderken deseydin kalıyorum, gidiyorum diye günlerce bekleriz şimdi

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt