Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
felixten bi halt olmaz abi
mentali çok zayıf bi herif

ilk çıktığı dönemde yaptığı isimle transfer yapabiliyo hala ama o da bitti bu sezon itibariyle
oradan oraya kiralanıp 2 3 sezon içinde futbolu bırakacak görüntüsü veriyor
Vurdumduymaz bir herifse olmaz ama sevgiye aç, güdülenmeye muhtaç, çıkış arayan bir topçuysa bizde olur bence. Karakterini bilmiyorum tabi

Boey ayrılırken iyi ayrılmadı o yüzden zor gibi geliyor bana Mukiele ise çok mantıklı geliyor ama son durumunu hiç bilmiyorum hızı ve temposu nasıl? Hatırladığım gibi hala hızlı ve tempolu ise hem sağ bekte istediğimiz katkıyı verir hem de mesela 3'lü oynayacağım zaman iyi bir stoper katkısı yada yeri gelir sakatlık ve cezalıda stoperde hız eksiğini kapatacak bir adamın olur.

Zaha gamsiz vurdumduymaz asla degildi ziyech oyleydi
Zahanin vucut bitmisti hizi gitmisti
Gokhan sazdagini gececek hizi bile kalmamisti zahanin hizi yok zahada yok
Doğru, vurdumduymaz yanlış oldu uyumsuz biriydi. Zaha bireysel takılan takım oyununa uygun bir tip değildi, takımdaşlıktan çok uzak biriydi yani

bu sezon izledim ben,
kötü olduğu 2 3 maç vardı ama önemli maçlar değildi pek.

bizim tam istediğimiz o kritik anlarda konstrantre olan kaleci türü tzolakis, + iyi başlatıyor oyunu
Hocam zaten kaleci bu, mutlaka hata da yapacak, kotu macida olacak.

Yas 22 , dikis tutturdun mu kafan fena rahat edebilir.

TM 10.M demis.degerine - rekor satislari 17.5 mus. Bu aralikta bir pazarlik denenebilir gibi.

Tabii bir cok seyin hesabi kitabi osimhen isinin sonucuna bakiyor.

Boey ayrılırken iyi ayrılmadı o yüzden zor gibi geliyor bana Mukiele ise çok mantıklı geliyor ama son durumunu hiç bilmiyorum hızı ve temposu nasıl? Hatırladığım gibi hala hızlı ve tempolu ise hem sağ bekte istediğimiz katkıyı verir hem de mesela 3'lü oynayacağım zaman iyi bir stoper katkısı yada yeri gelir sakatlık ve cezalıda stoperde hız eksiğini kapatacak bir adamın olur.

Bravo hocam

felixten bi halt olmaz abi
mentali çok zayıf bi herif

ilk çıktığı dönemde yaptığı isimle transfer yapabiliyo hala ama o da bitti bu sezon itibariyle
oradan oraya kiralanıp 2 3 sezon içinde futbolu bırakacak görüntüsü veriyor
iki üç tane skills hareketi var roulette ve ani durma filan bunlarla ben yetenekliyim diye kendini satıp duruyor toplara filan kız gibi vurur aynı. Bitiricilik liderlik sıfır. Symanskinin daha gösterişlisi ve tekniği olur max burada. Neyse yine de şerh koymayalım burada sonra aldırmadınız diye çemkiren olur.

Kavga dövüş ayrılmadık ya, gitmek istedi okey biz de daha çok para kazanmayı istedik. CL gideceğiz, Okan hoca ile oynadı vs oluru var gibi ama düşük bence de
Adam form tutup bu transferi yapmadan 1 sene once adami nasil lincledi.

Kafasini oyununa verdi, transferini yapti. Ben sanmiyorum burayi arar.oyle bir ihtimal keske olsa ve istekli bir boey gelse ama hic sanmiyorum

YÜkseliş filan hikaye. Çocuğun mental problemleri bariz var. Gitsin ispanya da orta sırada takımlara bak antony ne güzel iş çıkardı.

Biz ne alaka.
Zaten max. kiralik gelir anca, ben pek sicak bakmiyorum, istedimizi veremez gibi
Ben de olumsuz bakıyorum da Felix'in son bir kurşunu kaldıysa bunu göstermek için gideceği/gitmek isteyeceği takımlardan biri biziz.

Aslında al İlkay'ı geç. Gerek yok böyle risklere.

Felix alabileceğimiz en iyi oyunculardan biri yaşında tam bize uygun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt