- 4 Ağustos 2009
- 92.737
- 74.834
- 5.358
Zaha acılarının sebebi benficaya giden şahıs sanırım. İkisi de gitmişken rahatlamalari gerekirdi halbuki. Gerci Zahamiza gelecek ocak ayında tekrar kavuşacağız. <3
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mount ve Coman güzel de bu kadar yüksek sakatlık riski olan adamlarla sezona girilirse patlayabiliriz yine
meysın daha iş bitirici bir heriw felixe göre. Felix emre morgillerden.. 25-30 milyon patlatır mıyız meysına şüpheli ama.mount bu sezon genelinde united'da tek beğendiğim herif oldu epey az maçta oynamasına rağmen. beklenmedik anlarda çok akıllı işler yapıyor, bence bizde coşma potensiyali var
coman'ın zaten yıllardır hayalini kurarım
tamam asistleri iyi de ben hiç beğenmedim maçı izledim çok durağan hareketsiz oynuyor pırpır değil eskisi gibi. Bizim Ozan Kabak ve Erencan gibi home grown genç olmuş topçularımızı toplamamız lazım. Barış ve Yunus'u da tutmalıyız 1 sene daha.Emre Kilinc'i yedek klubesine geri mi getirsek ne? Manyak toplar atti bugun
Coman ne kadar iyi olsada kronikosimhen'in alınmadığı senaryoda
--------------tzolakis
sallai --- sançhez --- gila --- erenelmalı
-----------torreira---lemina
akgün -------mount -------- coman
--------------morata
kurabileceğimiz bir kadro kanaatime göre
Ovmek icin demedim zatenz enteresan bir profil kendisi kokenleri dahilindeHerif italya gibi sertliğin tavan oldu kısır maçların döndüğü ligde. Dünya futbol literatürüne almanlarla birlikte beraberliği getirip kabul ettiren heriflerin liginde.
37 maçta 53 gol yamiş yav.
Kalenin kenarında uyusan yada boş falan bıraksalar rakip kale boş diye sürekli şut denese bu kadar gol olmaz.
Sergen de dedi bunu.dunya kupasında oynardım dedı sakatlanmasam@Sergen Zeren 2002 Şubatında Sergen çapraz koparmasa peşpeşe ikinci kez UCL'de çeyrek oynarmışız o sene. En kritik UCL dönemimizde patlamış sakatlık. Takım üretememeye başlıyor kazanamıyor ondan sonra. Liverpool, Roma Barça maçlarından birini çözerdi illa.
Kanat oynamayacak abi, ileride top tutsun kontraya pas cikarsin. 3e 1, 4e 1 bir suru top eziyoruz. Gerci Anadolu'da kalip fenere saplamasi da yeterli olur.tamam asistleri iyi de ben hiç beğenmedim maçı izledim çok durağan hareketsiz oynuyor pırpır değil eskisi gibi. Bizim Ozan Kabak ve Erencan gibi home grown genç olmuş topçularımızı toplamamız lazım. Barış ve Yunus'u da tutmalıyız 1 sene daha.
Bizdeyken dar alandaki top kayıplarıyla sinir hastası ediyordu bizi. Açık alan topçusuydu Emre. Gerçi bizde onu da pek yapamıyordu. Büyük takım topçusu değil pek.Emre Kilinc'i yedek klubesine geri mi getirsek ne? Manyak toplar atti bugun