Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha acılarının sebebi benficaya giden şahıs sanırım. İkisi de gitmişken rahatlamalari gerekirdi halbuki. Gerci Zahamiza gelecek ocak ayında tekrar kavuşacağız. <3

Mount ve Coman güzel de bu kadar yüksek sakatlık riski olan adamlarla sezona girilirse patlayabiliriz yine

mount bu sezon genelinde united'da tek beğendiğim herif oldu epey az maçta oynamasına rağmen. beklenmedik anlarda çok akıllı işler yapıyor, bence bizde coşma potensiyali var

coman'ın zaten yıllardır hayalini kurarım

mount bu sezon genelinde united'da tek beğendiğim herif oldu epey az maçta oynamasına rağmen. beklenmedik anlarda çok akıllı işler yapıyor, bence bizde coşma potensiyali var

coman'ın zaten yıllardır hayalini kurarım
meysın daha iş bitirici bir heriw felixe göre. Felix emre morgillerden.. 25-30 milyon patlatır mıyız meysına şüpheli ama.

2003 ve sonrası doğumlu adam da düşünelim ihtiyacımız olan mevkilere

Emre Kilinc'i yedek klubesine geri mi getirsek ne? Manyak toplar atti bugun

Ter Stegen
Mukiele Davinson Alexsandro Jakobs
Torreira Lemina
Yunus Sane Barış
Icardi

tamam asistleri iyi de ben hiç beğenmedim maçı izledim çok durağan hareketsiz oynuyor pırpır değil eskisi gibi. Bizim Ozan Kabak ve Erencan gibi home grown genç olmuş topçularımızı toplamamız lazım. Barış ve Yunus'u da tutmalıyız 1 sene daha.

osimhen'in alınmadığı senaryoda

--------------tzolakis

sallai --- sançhez --- gila --- erenelmalı

-----------torreira---lemina

akgün -------mount -------- coman

--------------morata

kurabileceğimiz bir kadro kanaatime göre
Coman ne kadar iyi olsada kronik

Boey gelir bence 1 sene kiralık. Bonsla gelmez ama Bayernden kopmak istemez kendini ispat etmek için gelir buraya tekrar.

Tostos başganın biraderi Memo başgan sahalara ne zaman iniyor

Herif italya gibi sertliğin tavan oldu kısır maçların döndüğü ligde. Dünya futbol literatürüne almanlarla birlikte beraberliği getirip kabul ettiren heriflerin liginde.
37 maçta 53 gol yamiş yav.

Kalenin kenarında uyusan yada boş falan bıraksalar rakip kale boş diye sürekli şut denese bu kadar gol olmaz.
Ovmek icin demedim zatenz enteresan bir profil kendisi kokenleri dahilinde :)

@Sergen Zeren 2002 Şubatında Sergen çapraz koparmasa peşpeşe ikinci kez UCL'de çeyrek oynarmışız o sene. En kritik UCL dönemimizde patlamış sakatlık. Takım üretememeye başlıyor kazanamıyor ondan sonra. Liverpool, Roma Barça maçlarından birini çözerdi illa.

Yav aldilar ettiler bilmemne, daha transfer acilmasina 28 gun var resmi olarak.

Kolpanin daniskasi yapilacak.

Fener 2 tane 16 yas aram yazildi diye scout krallari turemis sosyal medyada. Fener 15 gune kaosta olabilir ne transferi daha. Kacan kacana heriflerde

@Sergen Zeren 2002 Şubatında Sergen çapraz koparmasa peşpeşe ikinci kez UCL'de çeyrek oynarmışız o sene. En kritik UCL dönemimizde patlamış sakatlık. Takım üretememeye başlıyor kazanamıyor ondan sonra. Liverpool, Roma Barça maçlarından birini çözerdi illa.
Sergen de dedi bunu.dunya kupasında oynardım dedı sakatlanmasam

tamam asistleri iyi de ben hiç beğenmedim maçı izledim çok durağan hareketsiz oynuyor pırpır değil eskisi gibi. Bizim Ozan Kabak ve Erencan gibi home grown genç olmuş topçularımızı toplamamız lazım. Barış ve Yunus'u da tutmalıyız 1 sene daha.
Kanat oynamayacak abi, ileride top tutsun kontraya pas cikarsin. 3e 1, 4e 1 bir suru top eziyoruz. Gerci Anadolu'da kalip fenere saplamasi da yeterli olur.

Bizdeyken dar alandaki top kayıplarıyla sinir hastası ediyordu bizi. Açık alan topçusuydu Emre. Gerçi bizde onu da pek yapamıyordu. Büyük takım topçusu değil pek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt