Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.824
- 104.638
- 5.238
Maruf olabilir. Okan ve simitçi ile yakın pozlar veriyorbu hali hazırda terfi eden biri ednen polat olmasın Allah muhafaza
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maruf olabilir. Okan ve simitçi ile yakın pozlar veriyorbu hali hazırda terfi eden biri ednen polat olmasın Allah muhafaza
bilmediğim bir konu üstat bu. o yüzden yorum yapmayayım.Salih 2 milyon net maaş alıyor almanyada.
Bir kere almanyadan çıkarmak için iki katını vermen lazım yoksa 50 kere fener falan almıştı herifi.
Geçen tm’de haber çıktı brüt 5 milyon maaş istemiş kölnden.
Orada brüt istediklerini burada net istiyor bu herifler.
İlkayda da 1 haftadır 10 istiyor diye haber çıktı yazın da 8 istedi bizden.
İngilterede de 8,5 milyon civarı maaş alıyor net.
Barcelonadan 12 aldı.
Hala alman milli takım oyuncusu.
Minimum 7-8 ister zaten.
Sen olmasan araplardan minimum 20 patlatır bu herif onu koz olarak kullanır.
Çağrıyı sene sonu götürürlerOsi kalsa
Morata gitse
Çağrı Balta A takımda iş yapar mı
Hak verdim.Çağrıyı sene sonu götürürler
Sırf ailesinden biri kulüpte görevli diye ıslıklanma tehlikesi var çünkü angut taraftarımız tarafından
Ben olsam ben de götürürdüm
meret
boey - sanchez - pavlovic - eren
lemina - torreira
sane - ilkay - yunus
osimhen
vay babayin
abi şöyle düşün arapların teklifi ya var ya yok eğer varsa düşünüyorum falan durumu saçmalık okeyleşirsin direkt ve resmileşir ama böyle teklif varmış gibi davranmak gerçek teklif verecek için elini güçlendirir, bu karasız görünmesi bizim teklifimiz için bence.İbre bi bize bi başka yere dönüyor şu iş bir bitsinde acaba osimhen okey de napoliye fiyat kırdırabilmek için biz mi ağırdan alıyoruz kalıyorum falan deme diye
Sanki normalde plan cercevesinde transfer yapiyoruz da bu sene full menajer uzerinden gidecekmisizTansel: Bu sene full menajer uzerinden gidecez. Gardi getirecek. Kavukcu pisiricek, Okan hocam yicek.
Ozan iyileşti mi
rakamı biraz daha yükseltmeye çalışıyor olabilir bunuda düşündümabi şöyle düşün arapların teklifi ya var ya yok eğer varsa düşünüyorum falan durumu saçmalık okeyleşirsin direkt ve resmileşir ama böyle teklif varmış gibi davranmak gerçek teklif verecek için elini güçlendirir, bu karasız görünmesi bizim teklifimiz için bence.