Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 42.874
- 37.500
- 2.773
İlkay, Sara'nın gelişiminde de çok ciddi katkı sağlayabilir. Bir an önce bitsin şu transfer.
beraber çok iyi oynayacaklar saglarinda bernardo solda barışla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlkay, Sara'nın gelişiminde de çok ciddi katkı sağlayabilir. Bir an önce bitsin şu transfer.
"Bernardo Silva gelmeyecek."beraber çok iyi oynayacaklar saglarinda bernardo solda barışla
bu bahsettiğiniz denklemler forvette hangi isim olursa olsun dedirtecek nitelikte neredeyse (farkeder tabide)beraber çok iyi oynayacaklar saglarinda bernardo solda barışla
@Hakan Kuzu şu an tetiklendi .."Bernardo Silva gelmeyecek."
Bunu slogan yaptım. Böyle böyle getirteceğiz.
Hatipçiye haddini bildirmiş
İyiyse alırsın yav taş gibide oynar bizde üst seviye liglerden adam aldık da noldu ? bı oyuncu ya iyidir ya kötü bende Anadoludan topçu alınmasına karşıyımdır normalde ama bu çocuğun potansiyeli olmasa brighton yatırım yapmazdı zatenOkan hocanın da dediği gibi anadolu takımlarından oyuncu alınmamalı özellikle yabancı oyuncu kesinlikle alınmamalı, gs üst seviye bir kulüp o yüzden üst seviye liglerin yabancı oyuncularına yönelmeli sadece. Yerli almak zorundayız ama onu da mümkünse barış, kerem gibi alt liglerden scouting yapmak lazım. Lütfen gs'yi anadolu takımı topçularıyla doldurma hatasını yapmayalım artık geçmişteki gibi
Ayrılıyor dediği futbol şubesi sorumluluğu. YK’yi bırakmıyor adam. Kulüp içi siyaset değil yani olayK bakmayin ama Osman hakli burada
Galatasaray'ın ic siyaseti nijeryali bir gazeteciyi ilgilendirmez bu toplara girmemesi lazım
Ya Osman geçen Galatasaraya saçma sapan şeyler yazmıştı ona mı kalmış galatasarayı kimin savunacağına karar vermek.K bakmayin ama Osman hakli burada
Galatasaray'ın ic siyaseti nijeryali bir gazeteciyi ilgilendirmez bu toplara girmemesi lazım
Boscagli gittiOsimhen oluyorsa;
Meret
Vazquez Sanchez Boscagli Jakobs
Torreira Lemina
Sane İlkay Barış
Osimhen
Meret Free
Vazquez Free
Boscagli Free
Sane Free
İlkay Free
kaan'ı da ekledim şimdi unutmuşuz harbiden onu.
barış ve sara da umarım kalır ya. ana plan oyuncularından kimse gitmesin ya bu özel takımdan.
Valla bende çok bayılıyordum zahalara ziyechlere bir halta yaramadılar işim fetişinden gına geldi artık futbol 11 kişiyle oynanmıyor biri sakatlaniyor sonra yerine çer çöp oynuyor. İçi geçmiş adam alacağına hiç almasınlar. Bu arada Bernardo flan %1 ihtimal dahilinde değil guardiola'nin bırakmak istemeyeceği 2-3 oyuncudan biri boş hayaller peşinde koşuyoruz.biz diyoz bernardo kolo sancho
sen kozlowsi
Hatipçiye haddini bildirmiş
Kavukçu milleti kandırıyor; Osimhen ile görüşme yapmadı diye haberi ben mi yaptım. Bunun çıktığı Tango’nın kurduğu spacenin sponsorlarını; hangi tayfanın çıktığını biliyoruz. Çok şey yapmasın yaniYa Osman geçen Galatasaraya saçma sapan şeyler yazmıştı ona mı kalmış galatasarayı kimin savunacağına karar vermek.
Uluslarası büyümeye çalışan kulübe diyorsunuz ki yok siz karışmayın bize biz lokal takılıcaz
Valla bende çok bayılıyordum zahalara ziyechlere bir halta yaramadılar işim fetişinden gına geldi artık futbol 11 kişiyle oynanmıyor biri sakatlaniyor sonra yerine çer çöp oynuyor. İçi geçmiş adam alacağına hiç almasınlar. Bu arada Bernardo flan %1 ihtimal dahilinde değil guardiola'nin bırakmak istemeyeceği 2-3 oyuncudan biri boş hayaller peşinde koşuyoruz.