Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkay, Sara'nın gelişiminde de çok ciddi katkı sağlayabilir. Bir an önce bitsin şu transfer.

beraber çok iyi oynayacaklar saglarinda bernardo solda barışla
bu bahsettiğiniz denklemler forvette hangi isim olursa olsun dedirtecek nitelikte neredeyse (farkeder tabide)

saha içi vs haricinde klasik maliyetli transfer edişem (icardi de vardı bons. alındığında - osimhen için de var - ilkay için de var - KDB napoli yaptı zaten) gelince salmasın bana yeterli.

Okan hocanın da dediği gibi anadolu takımlarından oyuncu alınmamalı özellikle yabancı oyuncu kesinlikle alınmamalı, gs üst seviye bir kulüp o yüzden üst seviye liglerin yabancı oyuncularına yönelmeli sadece. Yerli almak zorundayız ama onu da mümkünse barış, kerem gibi alt liglerden scouting yapmak lazım. Lütfen gs'yi anadolu takımı topçularıyla doldurma hatasını yapmayalım artık geçmişteki gibi
İyiyse alırsın yav taş gibide oynar bizde üst seviye liglerden adam aldık da noldu ? bı oyuncu ya iyidir ya kötü bende Anadoludan topçu alınmasına karşıyımdır normalde ama bu çocuğun potansiyeli olmasa brighton yatırım yapmazdı zaten

K bakmayin ama Osman hakli burada
Galatasaray'ın ic siyaseti nijeryali bir gazeteciyi ilgilendirmez bu toplara girmemesi lazım

Ben İlkay ve Bruyne’nin bizlik olmadığını düşünüyorum. Gelebilirse Bernardo gelsin.

Düşüşe başlamış fiziken her geçen sene geriye giden adamlardan bıktım usandım. Demirbay’da gelmeden düşüşe girmişti.

Bernardo Silva’nın hala prime etkisi gösterebilecek bir kaç senesi var o gelmeli.

İlkay’a milyonlar saçacaksın ve elinde patlayacak

K bakmayin ama Osman hakli burada
Galatasaray'ın ic siyaseti nijeryali bir gazeteciyi ilgilendirmez bu toplara girmemesi lazım
Ya Osman geçen Galatasaraya saçma sapan şeyler yazmıştı ona mı kalmış galatasarayı kimin savunacağına karar vermek.

Uluslarası büyümeye çalışan kulübe diyorsunuz ki yok siz karışmayın bize biz lokal takılıcaz

kaan'ı da ekledim şimdi unutmuşuz harbiden onu.

barış ve sara da umarım kalır ya. ana plan oyuncularından kimse gitmesin ya bu özel takımdan.

Sara skora dokunamadı çok düşük kaldı istatistikleri

Toreira 14 sara 12 kere skora dokunmuş büyük rezalet şu rakamlar ki 12nin 10u da duran topta orta açmak falan,ayrıca forvette de osi vardı formsuz batsla koşamayan icardiyle oynasa 0gol 0asistle tamamlayacaktı sezonu demek ki

Kalsa da olur ama skor yapması lazım bi de baskın bi topçu değil sahada ben varım diyemiyor bir türlü

biz diyoz bernardo kolo sancho

sen kozlowsi
Valla bende çok bayılıyordum zahalara ziyechlere bir halta yaramadılar işim fetişinden gına geldi artık futbol 11 kişiyle oynanmıyor biri sakatlaniyor sonra yerine çer çöp oynuyor. İçi geçmiş adam alacağına hiç almasınlar. Bu arada Bernardo flan %1 ihtimal dahilinde değil guardiola'nin bırakmak istemeyeceği 2-3 oyuncudan biri boş hayaller peşinde koşuyoruz.

Ya Osman geçen Galatasaraya saçma sapan şeyler yazmıştı ona mı kalmış galatasarayı kimin savunacağına karar vermek.

Uluslarası büyümeye çalışan kulübe diyorsunuz ki yok siz karışmayın bize biz lokal takılıcaz
Kavukçu milleti kandırıyor; Osimhen ile görüşme yapmadı diye haberi ben mi yaptım. Bunun çıktığı Tango’nın kurduğu spacenin sponsorlarını; hangi tayfanın çıktığını biliyoruz. Çok şey yapmasın yani

evet arkadaşlar.
yeni kalecimiz, efsanevi,
YOLDAŞ LUNİN ne zaman açıklanıyor?

Bu arada alkmarda ki eleman Sivasspor da flan olsa millet çöp muamelesi yapıyordu.

Valla bende çok bayılıyordum zahalara ziyechlere bir halta yaramadılar işim fetişinden gına geldi artık futbol 11 kişiyle oynanmıyor biri sakatlaniyor sonra yerine çer çöp oynuyor. İçi geçmiş adam alacağına hiç almasınlar. Bu arada Bernardo flan %1 ihtimal dahilinde değil guardiola'nin bırakmak istemeyeceği 2-3 oyuncudan biri boş hayaller peşinde koşuyoruz.

bu üçünün içimi geçmiş ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt