Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K bakmayin ama Osman hakli burada
Galatasaray'ın ic siyaseti nijeryali bir gazeteciyi ilgilendirmez bu toplara girmemesi lazım
Gazeteci olarak her haber ilgilendirir adam ayrılacağını söylemiş bence asıl yanlis olan şey bir gazeteciye haber yapıyor diye küfür ederek cevap vermek.Dogru olan her habere algı yalan iftira yoksa saygı gösterilmesi gerekir.

İlkay'ın en büyük avantajı yabancı kuralına takılmıyor olması ciddi anlamda kadro güç kazanmış olur geçen seneyi telafi etmek istiyorsa maaş konusunda kendisinin fedakarlık yapması lazım.

Günay, Abdülkerim, Kaan, Eren, Yunus, Barış(Kalırsa), İlkay üstüne alabiliyorsak rotasyon için Salih Özcan baya güçlü bir yerli kadro oluşur

Kavukçu milleti kandırıyor; Osimhen ile görüşme yapmadı diye haberi ben mi yaptım. Bunun çıktığı Tango’nın kurduğu spacenin sponsorlarını; hangi tayfanın çıktığını biliyoruz. Çok şey yapmasın yani
Ya kral kandırıyor da adam sana Osimhen Morata falan çekiyor. Hiç haber yokken bir saate Morata Osimheni alıyorsun.

Taraftar tepki göstermeye meyilli yönetici dediğin adamın arada böyle falsosu olacak Hatipoğlu gibi Wendele gidiyoruz diye 4-5 yerden gazetecilere haber mi versin? Davulla zurnayla Wendel haberi yaptırdı adam

Florya ve sermayeden 125 geleceğine göre kimse beni tutmasın

Şövalye
Doue Davin Lucumi Eren
Lemina Reijnders
Yunus Cherki Fofona
Osimhen

Puşi kimden alıyo haberleri

Hatip duyumunu osimen veremez

Devre arası skriniar disasi danso isimlerini de vermişti gardi bunu tanımaz ki kulağına üflesin

Sara skora dokunamadı çok düşük kaldı istatistikleri

Toreira 14 sara 12 kere skora dokunmuş büyük rezalet şu rakamlar ki 12nin 10u da duran topta orta açmak falan,ayrıca forvette de osi vardı formsuz batsla koşamayan icardiyle oynasa 0gol 0asistle tamamlayacaktı sezonu demek ki

Kalsa da olur ama skor yapması lazım bi de baskın bi topçu değil sahada ben varım diyemiyor bir türlü
alırken de çok bonservis verdik kendisine. 18 m euro yatırıma karşın çok daha fazla skor katkısı vermesi lazımdı, haklısın. ama ben ümitliyim kendisinden ya. bir de takım içinde çok sevilen biri belli ki. böyle oyuncuların genelde kalmasından yanayım.

bakalım bakalım.

bu osman altunterimin babasıda adnan sezginin köpekliğini yapardı

ailede var sanırım köpeklik genleri!!!!

Hatipçiye haddini bildirmiş

"sen kimsin gs'ın iç siyasetine karışacaksın"

ne alaka yaw?

ortada haber değeri taşıyan bir gelişme var ve herif gazeteci.

yorum bile yapmadan, bir haber paylaşmış.

bir de herife hakaretler etmiş durup dururken.

kendini tertemiz rezil etmiş türk gazeteci.

bu osman altunterimin babasıda adnan sezginin köpekliğini yapardı

ailede var sanırım köpeklik genleri!!!!

Babası değil kendisiydi diye hatırlıyorum ben.1 tane sitesi vardı türkspor mu ne ordan verirdi haberleri de. Tarihin en kötü Galatasaray dönemlerinden kalma bir herif ciddiye alınacak biri değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt