- 13 Ekim 2014
- 109.927
- 59.207
- 4.708
Vazquez cöp sallai ile devamOsimhen oluyorsa;
Meret
Vazquez Sanchez Boscagli Jakobs
Torreira Lemina
Sane İlkay Barış
Osimhen
Meret Free
Vazquez Free
Boscagli Free
Sane Free
İlkay Free
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vazquez cöp sallai ile devamOsimhen oluyorsa;
Meret
Vazquez Sanchez Boscagli Jakobs
Torreira Lemina
Sane İlkay Barış
Osimhen
Meret Free
Vazquez Free
Boscagli Free
Sane Free
İlkay Free
Gazeteci olarak her haber ilgilendirir adam ayrılacağını söylemiş bence asıl yanlis olan şey bir gazeteciye haber yapıyor diye küfür ederek cevap vermek.Dogru olan her habere algı yalan iftira yoksa saygı gösterilmesi gerekir.K bakmayin ama Osman hakli burada
Galatasaray'ın ic siyaseti nijeryali bir gazeteciyi ilgilendirmez bu toplara girmemesi lazım
Ya kral kandırıyor da adam sana Osimhen Morata falan çekiyor. Hiç haber yokken bir saate Morata Osimheni alıyorsun.Kavukçu milleti kandırıyor; Osimhen ile görüşme yapmadı diye haberi ben mi yaptım. Bunun çıktığı Tango’nın kurduğu spacenin sponsorlarını; hangi tayfanın çıktığını biliyoruz. Çok şey yapmasın yani
"Bernardo Silva gelmeyecek."
Bunu slogan yaptım. Böyle böyle getirteceğiz.
30 yaşlardan sonra gelirse o muamele yapilir renkdas.Bu arada alkmarda ki eleman Sivasspor da flan olsa millet çöp muamelesi yapıyordu.
alırken de çok bonservis verdik kendisine. 18 m euro yatırıma karşın çok daha fazla skor katkısı vermesi lazımdı, haklısın. ama ben ümitliyim kendisinden ya. bir de takım içinde çok sevilen biri belli ki. böyle oyuncuların genelde kalmasından yanayım.Sara skora dokunamadı çok düşük kaldı istatistikleri
Toreira 14 sara 12 kere skora dokunmuş büyük rezalet şu rakamlar ki 12nin 10u da duran topta orta açmak falan,ayrıca forvette de osi vardı formsuz batsla koşamayan icardiyle oynasa 0gol 0asistle tamamlayacaktı sezonu demek ki
Kalsa da olur ama skor yapması lazım bi de baskın bi topçu değil sahada ben varım diyemiyor bir türlü
Dediğin oyuncular çok zor isimler gelme ihtimalleri çok düşük yoksa bende isterim Silva gelsin sancho gelsin ama biliyorum sırf isim fetişinden dolayı 1-2 tane içi geçmiş adam çakacaklar.bu üçünün içimi geçmiş ?
Dediğin oyuncular çok zor isimler gelme ihtimalleri çok düşük yoksa bende isterim Silva gelsin sancho gelsin ama biliyorum sırf isim fetişinden dolayı 1-2 tane içi geçmiş adam çakacaklar.
Yav takima da çok bakılıyor kozlowski brightonda olsaydı şuan millet gelsin derdi Antep de olduğu için millet yok çekiyor.30 yaşlardan sonra gelirse o muamele yapilir renkdas.
Valla dün ekranda gördüm ben ayrı peder ayrı sövüyor.zor mor gardi ve abdullah kankiler halleder
hatipoğlu gittiğine göre ümitlerim yeşerdi
Hatipçiye haddini bildirmiş
bu osman altunterimin babasıda adnan sezginin köpekliğini yapardı
ailede var sanırım köpeklik genleri!!!!