Uza arkadaş
ikisi ile devam edelim ve ikisi istifa etsin derim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uza arkadaş
Leeds'in buraya gelme cesareti varmiy mis?
Yıllardır yazdığım bi isimdiazizfall manyak topçu
Kerem’in nasıl tüm yorumları yanlış olabiliyor yaw. Adamın doğru bir yorumunu ne okudum ne dinledim bu zamana kadar ve bu işten para kazanıyor. Neyse
hoca almadan ,sportif direktör olmadan birini nasıl alır çok planlılar sjfjfssjfdKavukçu’da güven vermiyor da en azından sermaye artımı ile para soktu kasaya. O kadar büyük yapabilme sebebimiz kendisiymiş denene göre. Bu yeni olandan da 1,5 aya en az 65 gelecek; Osi için 40-50 sponsor haberi de kolpa değilse Kavuk giyelim derim. Hatip GSYİAD’ın 300-500 oyuyla kaos peşinde. Başka icraatını görmedilikisi ile devam edelim ve ikisi istifa etsin derim
Kerem’in nasıl tüm yorumları yanlış olabiliyor yaw. Adamın doğru bir yorumunu ne okudum ne dinledim bu zamana kadar ve bu işten para kazanıyor. Neyse
Kavukçu futbolu bilenle yani gardi ile çalışmayı biliyor en azından. Doğru olan yöntem de bu, futbolu bilenle birlikte işi yürütmekKavukçu’da güven vermiyor da en azından sermaye artımı ile para soktu kasaya. O kadar büyük yapabilme sebebimiz kendisiymiş denene göre. Bu yeni olandan da 1,5 aya en az 65 gelecek; Osi için 40-50 sponsor haberi de kolpa değilse Kavuk giyelim derim. Hatip GSYİAD’ın 300-500 oyuyla kaos peşinde. Başka icraatını görmedil
Öyle yaw. Araplar 1 hafta boyunca Kulüpler dünya kupası için saldıracakmış. Inzaghi Inter yatırım sözü vermezse gideceğim diyormuş. Bizden Osi, Bruno, Onana, Theo ismi olan tüm topçulara teklif atıyorlar random. İşin komedisi Neom’un Osi teklifi yalanmış Arap kaynaklara göre, Hilal masadaymış.Arap takımı da bu dedikleri şeylere çok dikkat eder yahoca almadan ,sportif direktör olmadan birini nasıl alır çok planlılar sjfjfssjfd
Kavukçu’da güven vermiyor da en azından sermaye artımı ile para soktu kasaya. O kadar büyük yapabilme sebebimiz kendisiymiş denene göre. Bu yeni olandan da 1,5 aya en az 65 gelecek; Osi için 40-50 sponsor haberi de kolpa değilse Kavuk giyelim derim. Hatip GSYİAD’ın 300-500 oyuyla kaos peşinde. Başka icraatını görmedil
O iş hikaye, ts habire yapıyor artırımıKavukçu’da güven vermiyor da en azından sermaye artımı ile para soktu kasaya. O kadar büyük yapabilme sebebimiz kendisiymiş denene göre. Bu yeni olandan da 1,5 aya en az 65 gelecek; Osi için 40-50 sponsor haberi de kolpa değilse Kavuk giyelim derim. Hatip GSYİAD’ın 300-500 oyuyla kaos peşinde. Başka icraatını görmedil
Yok ya; onlar artırımı Kartal arsasını satarak yaptılar. O arsa nasıl onların oldu ayrı mesele btw.O iş hikaye, ts habire yapıyor artırımı
O tayfadan dogru bir şey çıkması imkansizKerem’in nasıl tüm yorumları yanlış olabiliyor yaw. Adamın doğru bir yorumunu ne okudum ne dinledim bu zamana kadar ve bu işten para kazanıyor. Neyse