Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osimhen alınırsa barışın kaldığı seneryoda iyi bir kaleci iyi bir sağ bek ve iyi bir 10 noya ben fitim .

Osimhen'e 1-2 sezon bizde kal sonra seni suudilere satarız sen de parayı cukkalarsın biz de paramızı kurtarırız teklifi yapalım. Bu suudiler daha uzun yıllar bu paraları harcamaya devam edecek zaten

Ilkay gündoğan kişisel gol sayısı 105 gol gabriel saranın toplam gol sayısı 36 gol. Bu adam sara'ya sadaka verir. Fanatik Galatasaray'lı. Camianın bir araya gelip bu adamı transfere ikna etmesi gerekir. Öyle ki oğlunun adı bile Kais.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

105 gol kaç sezon ?

Lan İlkay o kadar Cimbomluysan 3'e 5'e bakmayacaksın.

Osimhen napoliye " ben Gs ile anlastim" derse illa 75 M cikis maddesi gundeme gelmez, o son secenek.

Boyle bir sey olursa sponsorlardan ne kadar toplayabilirler acaba.

Olmaz ise ayni sponsorlari baska isimler icin toplayabilirler mi.

Napoli bize senelik 20 den 3 taksit 60 milyona salar osimhenide osimhen kalacam desin yeterki

Osimhen icardi problem olur, icardi yedek oturmaz. Hatta soyle diyeyim, icardi sakatlanmasaydi sampiyonluk bile riske girebilirdi
senaryo yazmayın kendi kendinize ya, icardi-osimhenli çok iyi bi oyun bulmuştuk, icardi sakatlanınca takımın uzun süre sallandığını ne çabuk unutuyorsunuz

Osimhen çok önemli bizim için osimhen transferi bizi direkt elit seviye takımların arasına sokacak bir isim globalde hele yanınada 3-4 sağlam adam çekebilirsek Avrupa’da gündem olur sükse yaratırız Pr işleri önemli son dönemli çıkışlarımızdan dolayı sosyal medyada falan denk geliyorum yabancı infulancer kadınlar erkekler formamızı giyiyor

senaryo yazmayın kendi kendinize ya, icardi-osimhenli çok iyi bi oyun bulmuştuk, icardi sakatlanınca takımın uzun süre sallandığını ne çabuk unutuyorsunuz
İcardiyi millet morata gibi hatırlıyorda icardi safkan 10 numara gibi oyunda kurabiliyor totnım maçında paramparça etmişti adam totnımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt