Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 25.285
- 18.605
- 2.268
osimhen alınırsa barışın kaldığı seneryoda iyi bir kaleci iyi bir sağ bek ve iyi bir 10 noya ben fitim .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Max 9pCL kurası çektim
Chelsea
Inter (D)
Atalanta
Atletico (D)
Olympiacos
Marseille (D)
Newcastle
St. Gilloise (D)
@grokkadro yap
Yöneticilerin eşleri henüz kutlamadıŞampiyonluk kazanıldı, 2 hafta kutlandı ve bitti. Artık transferlere gecikmeden başlanmalı
Ilkay gündoğan kişisel gol sayısı 105 gol gabriel saranın toplam gol sayısı 36 gol. Bu adam sara'ya sadaka verir. Fanatik Galatasaray'lı. Camianın bir araya gelip bu adamı transfere ikna etmesi gerekir. Öyle ki oğlunun adı bile Kais.
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
658 maç 15 sezon gözüküyor ustat105 gol kaç sezon ?
Oturur oturur icardi hemen sezon başı oynayamaz onun hazır olması 2 ayı bulur zaten her halükarda bize forvet lazımOsimhen icardi problem olur, icardi yedek oturmaz. Hatta soyle diyeyim, icardi sakatlanmasaydi sampiyonluk bile riske girebilirdi
senaryo yazmayın kendi kendinize ya, icardi-osimhenli çok iyi bi oyun bulmuştuk, icardi sakatlanınca takımın uzun süre sallandığını ne çabuk unutuyorsunuzOsimhen icardi problem olur, icardi yedek oturmaz. Hatta soyle diyeyim, icardi sakatlanmasaydi sampiyonluk bile riske girebilirdi
İcardiyi millet morata gibi hatırlıyorda icardi safkan 10 numara gibi oyunda kurabiliyor totnım maçında paramparça etmişti adam totnımısenaryo yazmayın kendi kendinize ya, icardi-osimhenli çok iyi bi oyun bulmuştuk, icardi sakatlanınca takımın uzun süre sallandığını ne çabuk unutuyorsunuz