- 25 Ocak 2010
- 53.469
- 39.149
- 3.923
İlk defa #halukYureksiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya Murat sordun ben de cevapladim iste öyle bir istatistik veya rekor yoktur bile top 5 disinda Cin ve Araplar büyük para harcadilar bu iki ülkeyi de cikarirsak muhtemelen yine bizim takimlar vermistir vermissearaplardan bize ne rkts avrupa diyorum
Ya Murat sordun ben de cevapladim iste öyle bir istatistik veya rekor yoktur bile top 5 disinda Cin ve Araplar büyük para harcadilar bu iki ülkeyi de cikarirsak muhtemelen yine bizim takimlar vermistir vermisse![]()
Parasal anlamda ust lige çıkıyoruz ibo başkanım o yüzden merak ettimYa Murat sordun ben de cevapladim iste öyle bir istatistik veya rekor yoktur bile top 5 disinda Cin ve Araplar büyük para harcadilar bu iki ülkeyi de cikarirsak muhtemelen yine bizim takimlar vermistir vermisse![]()
Icardi Aralık sonuna doğru 110 kilo civarına düşer elimizi rahatlatirbu sene afrika kupasi oynanacak
jakobs ve olasi osimhen transferinde
aralik sonundan ocak sonuna kadar olmayacaklar
Tam öyle değil obu sene afrika kupasi oynanacak
jakobs ve olasi osimhen transferinde
aralik sonundan ocak sonuna kadar olmayacaklar
Üşenmedim ve baktım evet top 5 ligi çekip absürt bir şekilde araplari ve Çinleri de saymazsak eğer güncel sıralama şu şekilde olabilir gibiParasal anlamda ust lige çıkıyoruz ibo başkanım o yüzden merak ettim![]()
İşimize yarayacak oyuncular var.