Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben zeki çelik in alınmasından yanayım.. Kaan etkisi yapacaktır

Birde Niclas Füllkrug 2.forvet olarak düşünülebilir

Yav İlkay alınmasın okay

Kimi alıcaz biri söylesin o bölge için

Bernardo Silva yazınca o alınacak zannedenler var, komik.

Düne kadar burada göklere çıkarılan Szymanski’nin ne mal olduğunu gördük, öyle biri alsa havaya uçarsınız ama şimdi.
Mertens gibi 2 sene iyi katkı verse yeterde artar bile. Neden ilkayı kötüleyenler var anlamıyorum. Gelsin oynayamazsa gider sonuçta Galatasaraylı zarar vereceğini sanmam. Dünyanın sayılı orta sahalarından birine burun kıvırıyor millet. Oysa 38 e kadar belli bir seviyede oynayan oyuncular var. İlkay 2 sene oynar neden oynamasın ki. Kendine de bakıyo diye biliyorum. Taraftarı bazen dinlemekte fayda olsadaolsada, genelde futbol aklı olmalı takımın Mertens transferinde olduğu gibi

Osimhen'e para vermeyelim sonra Osimheni geri alana kadar 80 milyon harcayalım yani arkadaşlar öyle mi?
Osimhene verdiğin parayı her zaman geri alırsın tr ye 15-20 milyon altında getiremezsin zaten Milet sanıyor osimhen alınmazsa kolo muani falan alınabilir oda ister en az 50 bonservis 15 maaş

Senin dediğin doğru ama realite değil işte. Yerli topçular çok nazlı oluyor. Mesela Apo yedeğe düşse, arada sahaya attığında yüksek performans alabilmen çok zor.

ben yerli oyuncunun önemine çok inanıyorum

eşit oyuncular arasında her zaman yerlisini tercih ederim ki psikolojik faktörleri filan var bu oyunun

ama hep örnek verdiğim iki oyuncu var benim

hasan sas ve ergün ki bu oyuncular futbolculuklarının zekatını verseler Yunus ve barışa yeter

bu adamlar o takımda çoğu zaman 11 değillerdi ama görev alınca müthiş iş yaparlardı

Ben sporcunun zeki, çelik ve ahlaklısını severim

⏳

1748861490287.webp

Osimhen kalmak istedikten sonra bırakacak kadar aptal olamayız. Öyle bir lüksümüz yok. Yıllık 15-20 artık her neyse bir şekilde zenginlerden toplarsın, sponsor bulursun, gerekirse yardım toplarsın ama kalır. Osimhen kaldı diye de gelirlerini bu kadar artıran, ŞL gelirinin bile yıllık yüzdede git gide iyice az yer kapladığı kulüp batmaz. Önümüze gelene 10 milyon verecek halimiz yok sonuçta. Verebileceğin adam sayısı 2-3.

Kaldı ki Osimhen'i 3 yıl sonra 40-50'ye satma imkanın var. Niye böyle karamsarlaşıyor bazıları anlamıyorum.

Yok mu 50 Milyon Euro'yu masaya şakkadanak koyup Osimhen'i GS'mize hediye edecek yüce gönüllü biri.

15 milyon ile 20 milyonun farkı yok. Vasıfsızlara neredeyse 40 milyon bonservis ödemişiz. Büyük ihtimal maaşlarıyla 70 milyonu bulmuştur. Önemli olan parayı verimli kullanmak.
Orası öylede çok ters zamana geldi. Takımın belli ölçüde çok kaliteli oyunculara ihtiyacı var. Bek, stoper, kanat, ortasaha. Yedek işine hiç girmiyorum. Bu yıl yeni bir iskelet oluşturmamız gerekiyor.

Zeki Çelik Türk futbolunda biraz fazla karikatürize ediliyor ama bu sene roma’da stopere geçtiğinden beri takımın en iyi oyuncuları arasında başta geliyordu.

Roma eğer üçlü savunma devam ederse Zeki’nin zaten Türkiye’ye dönme ihtimali olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt