İ. Kaan Kapcı
Tecrübeli Üye
- 30 Kasım 2008
- 7.230
- 835
- 1.878
Ben zeki çelik in alınmasından yanayım.. Kaan etkisi yapacaktır
Birde Niclas Füllkrug 2.forvet olarak düşünülebilir
Birde Niclas Füllkrug 2.forvet olarak düşünülebilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertens gibi 2 sene iyi katkı verse yeterde artar bile. Neden ilkayı kötüleyenler var anlamıyorum. Gelsin oynayamazsa gider sonuçta Galatasaraylı zarar vereceğini sanmam. Dünyanın sayılı orta sahalarından birine burun kıvırıyor millet. Oysa 38 e kadar belli bir seviyede oynayan oyuncular var. İlkay 2 sene oynar neden oynamasın ki. Kendine de bakıyo diye biliyorum. Taraftarı bazen dinlemekte fayda olsadaolsada, genelde futbol aklı olmalı takımın Mertens transferinde olduğu gibiYav İlkay alınmasın okay
Kimi alıcaz biri söylesin o bölge için
Bernardo Silva yazınca o alınacak zannedenler var, komik.
Düne kadar burada göklere çıkarılan Szymanski’nin ne mal olduğunu gördük, öyle biri alsa havaya uçarsınız ama şimdi.
Osimhene verdiğin parayı her zaman geri alırsın tr ye 15-20 milyon altında getiremezsin zaten Milet sanıyor osimhen alınmazsa kolo muani falan alınabilir oda ister en az 50 bonservis 15 maaşOsimhen'e para vermeyelim sonra Osimheni geri alana kadar 80 milyon harcayalım yani arkadaşlar öyle mi?
ya sen kimsin ya
Senin dediğin doğru ama realite değil işte. Yerli topçular çok nazlı oluyor. Mesela Apo yedeğe düşse, arada sahaya attığında yüksek performans alabilmen çok zor.
Ben sporcunun zeki, çelik ve ahlaklısını severim
![]()
Orası öylede çok ters zamana geldi. Takımın belli ölçüde çok kaliteli oyunculara ihtiyacı var. Bek, stoper, kanat, ortasaha. Yedek işine hiç girmiyorum. Bu yıl yeni bir iskelet oluşturmamız gerekiyor.15 milyon ile 20 milyonun farkı yok. Vasıfsızlara neredeyse 40 milyon bonservis ödemişiz. Büyük ihtimal maaşlarıyla 70 milyonu bulmuştur. Önemli olan parayı verimli kullanmak.
@Feramuz Kayalarayağı temiz kaleci lazım