Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 milyon euro maaşın vergisi ne kadar? Üstüne vergiyi de biz ödeyeceğiz çünkü.

Osimhen'in her sene 30 golü garanti
3 taksitle 60 milyona satabilirler

göttensık.com olm az atın lan arsız utanmazlar
domainlerde türkçe karakter yok kardeş düzeltelim lütfen.
Oh Yeah Flirt GIF by Wahala Room

Abdülkerim, Barış ve Yunus hemen yedek düşünülecek oyuncular değiller. Sane gibi birini alıp Barış'ı hemen yedeğe gönderemezsiniz. Veya Bernardo'yu alıp "Yunus sen artık ana planda yedeksin. Sonradan giren bir rolde olacaksın" diyemezsin. Bu gelen yıldız oyunculara da rotasyona gireceksin diyemezsin. Sürekli oynamak isterler Davinson gibi.

Bu sebeple gelecek sol stoper Apo'yla denk bir durumda olmalı. Bu denklik nedir? Yaş, form, mental vs gibi şeyler. Bu sebeple Alaba ismini yazmıştım. Ligde Apo'yu kullanıp Alaba'yı oturtabiliriz. Gerekirse sol beke de atıp ikisinin de sürelerini yüksek tutabiliriz. Yaşı ve sakatlık durumları gereği rotasyona atabilmek için bir bahane veriyor hocanın eline.

Keza Mukiele. Sağ bekte as olarak oynatırsın. Diyelim ki Davinson sakatlandı sağ stopere çeker sağ bekin alternatifine süre verme şansını arttırırsın. Mukiele'nin mevcut Cuesta'dan daha alt seviye top oynayacağını sanmıyorum hiç.

Bu isimler değişebilir, Alaba değil Zalaba, Mukiele değil Mikail olur ama profil benzer olmalı.

Geçen yaz da benzer şeyleri yazmıştım. 12 yabancılı ortamda alınan oyuncular birden fazla mevkii oynayabilmesi uzun maratonda takımın rotasyonunu çok rahatlatıyor. Hem oyuncuların süresi düşmüyor hem de sürekli süre alan hazır oyuncularla rotasyonu döndürüyorsun.

............................xx1xx..................
xx2xx...Sanchez..xx3xx..Eren
...............Lemina...Torreira.......
xx4...................xx5xx.............BAY
...........................xx6xx...................

...........................Günay.................
xx7xx.........xx8xx......Apo....Jakobs
......................Kaan....Berkan.............
Yunus................Sara.............Sallai + Kutucu
....................İcardi/Morata..................

Kadro planlamasını bu yönde yapmamız lazım ama yabancı sınırı yine bela olacak gibi

ana kadroya 6 transfer lazımken 4 tane yabancı yazabileceğiz genç olmayan
Aklın yolu bir.Net olarak yapılması gereken planlama.Ama işte çok zor.Yabancı sınırı var osimen transferi var.İsmi çıkan adamların bonserivisi falan baya uçuk..Ama genece bu planı uygulamak için uğraş verilmeli.

Mesela sağ bek şu zor dönemde bir senelik geçici boey kiralık muazzam olur.
Diğer mevkileri kaliteli oyuncular alnıcaksa kaleye berkeyi alıp güvenle Birlikte orayı götürebiliriz..Yabancı sınırı içinde çok iyi olur.erende oynarsa ilk 11’de en az üç tane yerli olmuş olur.

Boey
Berke
Sol stoper
Sağ kanat
Ofansfi orta saha
Osimen
Yerli sağ bek
Ozan kabak

Muazzam bir planalma olur.

............................xx1xx..................
xx2xx...Sanchez..xx3xx..Eren
...............Lemina...Torreira.......
xx4...................xx5xx.............BAY
...........................xx6xx...................

...........................Günay.................
xx7xx.........xx8xx......Apo....Jakobs
......................Kaan....Berkan.............
Yunus................Sara.............Sallai + Kutucu
....................İcardi/Morata..................

Kadro planlamasını bu yönde yapmamız lazım ama yabancı sınırı yine bela olacak gibi

ana kadroya 6 transfer lazımken 4 tane yabancı yazabileceğiz genç olmayan
bravo reis

Bir takım son 4 sezonu bok gibi olan sadece bir sezon oynamış ve geçen sezonu sakatlıklardan oynamamış 28 yaşındaki oyuncuyu alıp ne yapmaya çalışır yav.
Kafayı yemiş olmaları gerekir. çapraz koparmış ve no name ne olduğu belli olmayan bir saatçiyi de aldılar. Bunu da alırlarsa 3. transfer olacak. Hadi diğer ikisi altyapıya da 12 + 2 hakkın var dayı senin.
Olm ben samsunspordaki muja ile holse'yi boklayıp samsunspora yakıştıramıyorum herifler onyekuru diyor yav :asd:
Samsunspora gelse cıngar çıkarırım :asd:

fenerbahçe genç bir çocuk aldı diye twitterda yangın yapılmış galiba. aynı adamlar takım ligi 2. bitirse başkandan malzemeciye sövülmedik kimse bırakmaz. sıkaut transferi istiyorlarmış koyuklar.

Abdülkerim, Barış ve Yunus hemen yedek düşünülecek oyuncular değiller. Sane gibi birini alıp Barış'ı hemen yedeğe gönderemezsiniz. Veya Bernardo'yu alıp "Yunus sen artık ana planda yedeksin. Sonradan giren bir rolde olacaksın" diyemezsin. Bu gelen yıldız oyunculara da rotasyona gireceksin diyemezsin. Sürekli oynamak isterler Davinson gibi.

Bu sebeple gelecek sol stoper Apo'yla denk bir durumda olmalı. Bu denklik nedir? Yaş, form, mental vs gibi şeyler. Bu sebeple Alaba ismini yazmıştım. Ligde Apo'yu kullanıp Alaba'yı oturtabiliriz. Gerekirse sol beke de atıp ikisinin de sürelerini yüksek tutabiliriz. Yaşı ve sakatlık durumları gereği rotasyona atabilmek için bir bahane veriyor hocanın eline.

Keza Mukiele. Sağ bekte as olarak oynatırsın. Diyelim ki Davinson sakatlandı sağ stopere çeker sağ bekin alternatifine süre verme şansını arttırırsın. Mukiele'nin mevcut Cuesta'dan daha alt seviye top oynayacağını sanmıyorum hiç.

Bu isimler değişebilir, Alaba değil Zalaba, Mukiele değil Mikail olur ama profil benzer olmalı.

Geçen yaz da benzer şeyleri yazmıştım. 12 yabancılı ortamda alınan oyuncular birden fazla mevkii oynayabilmesi uzun maratonda takımın rotasyonunu çok rahatlatıyor. Hem oyuncuların süresi düşmüyor hem de sürekli süre alan hazır oyuncularla rotasyonu döndürüyorsun.

tam olarak hemfikir değilim

galatasaraydan sadece bir sezonluk performansı ile 2,5 milyon talep edebilen birinin şunu da kabul etmesi gerekir

ben championshipte bile tutunamamışken bana 2,5 milyonu verebilen takım lüzum gördüğünde beni sane işe bernardo ile kapışmaya zorlayabilir

öyle hem ayranım dökülmesin hem bi tarafım sevilmesin olmaz

nasıl ki maaş pazarlığını profesyonel olarak yapıp 5 kat fazla para istiyorsan biraz sıkıp saneyi de kes ya da beraber oyna bir zahmet

Seneye görmek istediğim kadro için gereken hamleler:

Gelenler: (Osimhen kalırsa)

Ozan Kabak (Hoffenheim) - 1.500.000 Euro + 4.500.000 Euro (Zorunlu Opsiyon)
Salih Özcan (B.Dortmund) - 3.500.000 Euro
İlkay Gündoğan (M.City)- Bedelsiz (Sözleşme Fesih)
Victor Osimhen (Napoli FC) - 75.000.000 Euro
Sacha Boey (B.Münih) - 3.000.000 (Kiralık)
Andriy Lunin (R.Madrid) - 15.000.000 Euro

Gelenler: (Osimhen giderse)

Kolo Muani (PSG) - 35.000.000 Euro
Bernardo Silva (M.City) - 20.000.000 Euro
Ozan Kabak (Hoffenheim) - 1.500.000 Euro (Kiralık)
Salih Özcan (B.Dortmund) - 3.500.000 Euro
Sacha Boey (B.Münih) - 3.000.000 (Kiralık)
Emiliano Martinez (A.Villa) - 12.000.000 Euro
İlkay Gündoğan (M.City)- Bedelsiz (Sözleşme Fesih)
Jhon Lucumi (Bologna) - 16.000.000 Euro
Reis o zaman osimen almaya gerke yok😀

Ah ulan jelert ve frank fiyaskolarının yerine doğru adamı alsaydık şimdi sağ bek sorunumuz yoktu

Sara yerin o paralara tartışmasız bir isim alınsaydı şimdi ne 10 numara nede çok falza para harcanırdı oraya.ortalama fiyatlara alternarif bakılırdı orta sahaya.

Guestanın yerinede Stopere birazcık eli ayağı düzgün stoper alınsaydı o paralara oradada sıkıntı olmayacaktı.

Şu dönem sadece kaleci,kanat,osimen alır geçerdik.

Son düzenleme:
Osi ye 15-20 milyon maas verilemez bu tamamen delilktir, o paraya en az üc tane cok üst düzey oyuncu maasi karsilanir, Avrupada kac tane oyuncu var 5-6 milyon net maas alan? Bi el nen anca sayilir
Cengiz ünder e.. senelik 4.5 ten 4 yıllık anlaşma yaptılar bonservis 15 milyon euro..toplam 33 milyon euro

El nesri denen eşşeği yazmıyorum bile toplamda 60 milyon euro falan

Şimdi Osimhen olmasa şampiyon olamazdık adam bize tek başına 50 milyon Euro para kazandırdı belki de daha da kazandıracak

Toplamda 175 i bulsa deli rakam kabul ama 50 sini sana kazandırmış bir şampiyon daha yapıp ürün sattırsa 100 milyon euro kazandırır

Geri kaldı 75..

Son senesinde araplara çok rahat satarsın .. geri kalan miktarı da oynadığına sayacaksın

tam olarak hemfikir değilim

galatasaraydan sadece bir sezonluk performansı ile 2,5 milyon talep edebilen birinin şunu da kabul etmesi gerekir

ben championshipte bile tutunamamışken bana 2,5 milyonu verebilen takım lüzum gördüğünde beni sane işe bernardo ile kapışmaya zorlayabilir

öyle hem ayranım dökülmesin hem bi tarafım sevilmesin olmaz

nasıl ki maaş pazarlığını profesyonel olarak yapıp 5 kat fazla para istiyorsan biraz sıkıp saneyi de kes ya da beraber oyna bir zahmet
Senin dediğin doğru ama realite değil işte. Yerli topçular çok nazlı oluyor. Mesela Apo yedeğe düşse, arada sahaya attığında yüksek performans alabilmen çok zor.

Reis o zaman osimen almaya gerke yok😀

Barış + Sanchez or Sara satılırsa imkanı yok yeri dolmaz.

Transferde rekor bütçe ayırıyorsun o durumda bile.

Hadi diyelim Osimhen'e özel 25-30 Milyon Euro başka yerden geldi sponsor vb.

Kalan 45-50 + Transferlere gidecek 25-30 bunun üstü imkansız.

Mecburen daha düşük bütçeli olacak kalan hamleler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt