Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 42.887
- 37.514
- 2.773
Lee kardeşim gelsin bütün sezon yunus'un ayağına baktık.
bu herif son 5 sezonda yunusun 1 sezonda attığı golü atamamıs
hiç izlemedim de nasil adam bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lee kardeşim gelsin bütün sezon yunus'un ayağına baktık.
Psg'de yedek kalıyor Valencia günlerini pek hatırlamıyorum. İzlediğim maçlarda fena bulmadım burada iş yapabilir. Çalım becerisi iyi teknik bı arkadaş alabileceğimiz en iyi oyunculardan bence kiralık olabilir. Osimhen piyangosu olmasaydı büyük ihtimal s.ctiydik transfer sezonu pek beklentim yok.bu herif son 5 sezonda yunusun 1 sezonda attığı golü atamamıs
hiç izlemedim de nasil adam bu
Bu arada dillendirmek istemem ama boey ve Kerem fenere gider bize gelmez ben keremin Galatasaraylı olduğunu düşünmüyorumbizim bütün eskilere salça olacaklar
boeyi de alacaklar
hatta morata bizden gitse onu da alırlar
kereme de teklif yapacaklar
boeyde de karaktersizlik emareleri alıyorumBu arada dillendirmek istemem ama boey ve Kerem fenere gider bize gelmez ben keremin Galatasaraylı olduğunu düşünmüyorum
Banada öyle gelmeye başladı gönlü kalmaktan yana ama taraftar sevgisinide arkasına alıp biraz daha koparmaya çalışıyor gibiosimhen arabistan olayı sanki biraz bizimle pazarlık malzemesi gibi ilerliyor
gel gel yapıyor osi
12+avrupa bonuslarına atar imzayı
Aynı şekilde keremin tr ye dönüşte fenere gideceğini düşünüyorum bendeboeyde de karaktersizlik emareleri alıyorum
kerem zaten fbli, çok sevdiği fbsine 4 m euroya imza atar
MeselaBuchi bu kadar Türkiye merkezli şeyler yazmaya başlamışsa bu bazı şeylerin habercisi olabilir.
Osimhen in kalacağına dair bir emare mi bu ?Buchi bu kadar Türkiye merkezli şeyler yazmaya başlamışsa bu bazı şeylerin habercisi olabilir.