Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elias Jelert: "Okan Okan Hoca çok iyi bir teknik direktör. Takım olarak da çok iyiyiz. Çok fazla yıldız oyuncumuz var. Bazılarının benchte oturması gerekiyor. Bu yüzden bunu yönetmek de çok zor bir şey. Ama bunu çok güzel başarıyor."

Herkes asik Okan hocama

onyekuru fbye gidecek gibi duruyor adamlar midesizlikte çığır açıyor kadıköy serisini bitiren adamı alıyorlar

bu herif son 5 sezonda yunusun 1 sezonda attığı golü atamamıs

hiç izlemedim de nasil adam bu
Psg'de yedek kalıyor Valencia günlerini pek hatırlamıyorum. İzlediğim maçlarda fena bulmadım burada iş yapabilir. Çalım becerisi iyi teknik bı arkadaş alabileceğimiz en iyi oyunculardan bence kiralık olabilir. Osimhen piyangosu olmasaydı büyük ihtimal s.ctiydik transfer sezonu pek beklentim yok.

Lee-kang bizim eksik parçamız
Kaça salarlar bilmiyorum ama bizde herkesin Sara'dan beklediği ofansif katkıyı fazla fazla yapar. 2 senedir göz koymuşum herife inş öyle bişey olur. Son dönemde kesti zaten hocası

Seneye görmek istediğim kadro için gereken hamleler:

Gelenler: (Osimhen kalırsa)

Ozan Kabak (Hoffenheim) - 1.500.000 Euro + 4.500.000 Euro (Zorunlu Opsiyon)
Salih Özcan (B.Dortmund) - 3.500.000 Euro
İlkay Gündoğan (M.City)- Bedelsiz (Sözleşme Fesih)
Victor Osimhen (Napoli FC) - 75.000.000 Euro
Sacha Boey (B.Münih) - 3.000.000 (Kiralık)
Andriy Lunin (R.Madrid) - 15.000.000 Euro

Gelenler: (Osimhen giderse)

Kolo Muani (PSG) - 35.000.000 Euro
Bernardo Silva (M.City) - 20.000.000 Euro
Ozan Kabak (Hoffenheim) - 1.500.000 Euro (Kiralık)
Salih Özcan (B.Dortmund) - 3.500.000 Euro
Sacha Boey (B.Münih) - 3.000.000 (Kiralık)
Emiliano Martinez (A.Villa) - 12.000.000 Euro
İlkay Gündoğan (M.City)- Bedelsiz (Sözleşme Fesih)
Jhon Lucumi (Bologna) - 16.000.000 Euro

Osi ye 15-20 milyon maas verilemez bu tamamen delilktir, o paraya en az üc tane cok üst düzey oyuncu maasi karsilanir, Avrupada kac tane oyuncu var 5-6 milyon net maas alan? Bi el nen anca sayilir

Bu sene yeter ki Osimhen kalsın önümüzdeki sene takımın kalan eksikleri tamamlanır

kolo muaniye o kadar para verene kadar Sörlotha basarım aynı parayı yada Hojlund a

Vallaha taksit işi filan olacaksa da sponsor garantili olmalı. Osimhen kalırsa, ilk iş 3-4 yil götürecek kemik kadroyu kurmamiz lazim. Birde son üç yıldır, bir çok oyuncuyu taksitli aldık. Bunlarında hali hazırda ödemesi olan taksitleride dusunmek lazim.

Bizde isteriz sancho,mukiele,milot,baumgartner, chukwueze,aina vs oyuncular ama aklıma dursun,hatip geliyor bütün hevesim kaçıyor.

osimhen arabistan olayı sanki biraz bizimle pazarlık malzemesi gibi ilerliyor

gel gel yapıyor osi

12+avrupa bonuslarına atar imzayı
Banada öyle gelmeye başladı gönlü kalmaktan yana ama taraftar sevgisinide arkasına alıp biraz daha koparmaya çalışıyor gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt