Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.958
- 21.844
- 1.848
verdim gitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
verdim gitti
domainlerde türkçe karakter yok kardeş düzeltelim lütfen.göttensık.com olm az atın lan arsız utanmazlar
Aklın yolu bir.Net olarak yapılması gereken planlama.Ama işte çok zor.Yabancı sınırı var osimen transferi var.İsmi çıkan adamların bonserivisi falan baya uçuk..Ama genece bu planı uygulamak için uğraş verilmeli.............................xx1xx..................
xx2xx...Sanchez..xx3xx..Eren
...............Lemina...Torreira.......
xx4...................xx5xx.............BAY
...........................xx6xx...................
...........................Günay.................
xx7xx.........xx8xx......Apo....Jakobs
......................Kaan....Berkan.............
Yunus................Sara.............Sallai + Kutucu
....................İcardi/Morata..................
Kadro planlamasını bu yönde yapmamız lazım ama yabancı sınırı yine bela olacak gibi
ana kadroya 6 transfer lazımken 4 tane yabancı yazabileceğiz genç olmayan
bravo reis............................xx1xx..................
xx2xx...Sanchez..xx3xx..Eren
...............Lemina...Torreira.......
xx4...................xx5xx.............BAY
...........................xx6xx...................
...........................Günay.................
xx7xx.........xx8xx......Apo....Jakobs
......................Kaan....Berkan.............
Yunus................Sara.............Sallai + Kutucu
....................İcardi/Morata..................
Kadro planlamasını bu yönde yapmamız lazım ama yabancı sınırı yine bela olacak gibi
ana kadroya 6 transfer lazımken 4 tane yabancı yazabileceğiz genç olmayan

Alacak zaten Lyon'un sahibinin diğer takımda.Lyon bonservisini alacak mı bu arkadaşın?
![]()
Thiago Almada - Oyuncu profili 25/26
Thiago Almada, 25, Arjantin ➤ Atlético Madrid, 2025'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 15.00 mil. € ➤ * 26 Nis 2001, Ciudadela, Arjantinwww.transfermarkt.com.tr
ya sen kimsin yaverdim gitti
Abdülkerim, Barış ve Yunus hemen yedek düşünülecek oyuncular değiller. Sane gibi birini alıp Barış'ı hemen yedeğe gönderemezsiniz. Veya Bernardo'yu alıp "Yunus sen artık ana planda yedeksin. Sonradan giren bir rolde olacaksın" diyemezsin. Bu gelen yıldız oyunculara da rotasyona gireceksin diyemezsin. Sürekli oynamak isterler Davinson gibi.
Bu sebeple gelecek sol stoper Apo'yla denk bir durumda olmalı. Bu denklik nedir? Yaş, form, mental vs gibi şeyler. Bu sebeple Alaba ismini yazmıştım. Ligde Apo'yu kullanıp Alaba'yı oturtabiliriz. Gerekirse sol beke de atıp ikisinin de sürelerini yüksek tutabiliriz. Yaşı ve sakatlık durumları gereği rotasyona atabilmek için bir bahane veriyor hocanın eline.
Keza Mukiele. Sağ bekte as olarak oynatırsın. Diyelim ki Davinson sakatlandı sağ stopere çeker sağ bekin alternatifine süre verme şansını arttırırsın. Mukiele'nin mevcut Cuesta'dan daha alt seviye top oynayacağını sanmıyorum hiç.
Bu isimler değişebilir, Alaba değil Zalaba, Mukiele değil Mikail olur ama profil benzer olmalı.
Geçen yaz da benzer şeyleri yazmıştım. 12 yabancılı ortamda alınan oyuncular birden fazla mevkii oynayabilmesi uzun maratonda takımın rotasyonunu çok rahatlatıyor. Hem oyuncuların süresi düşmüyor hem de sürekli süre alan hazır oyuncularla rotasyonu döndürüyorsun.
Reis o zaman osimen almaya gerke yokSeneye görmek istediğim kadro için gereken hamleler:
Gelenler: (Osimhen kalırsa)
Ozan Kabak (Hoffenheim) - 1.500.000 Euro + 4.500.000 Euro (Zorunlu Opsiyon)
Salih Özcan (B.Dortmund) - 3.500.000 Euro
İlkay Gündoğan (M.City)- Bedelsiz (Sözleşme Fesih)
Victor Osimhen (Napoli FC) - 75.000.000 Euro
Sacha Boey (B.Münih) - 3.000.000 (Kiralık)
Andriy Lunin (R.Madrid) - 15.000.000 Euro
Gelenler: (Osimhen giderse)
Kolo Muani (PSG) - 35.000.000 Euro
Bernardo Silva (M.City) - 20.000.000 Euro
Ozan Kabak (Hoffenheim) - 1.500.000 Euro (Kiralık)
Salih Özcan (B.Dortmund) - 3.500.000 Euro
Sacha Boey (B.Münih) - 3.000.000 (Kiralık)
Emiliano Martinez (A.Villa) - 12.000.000 Euro
İlkay Gündoğan (M.City)- Bedelsiz (Sözleşme Fesih)
Jhon Lucumi (Bologna) - 16.000.000 Euro
Cengiz ünder e.. senelik 4.5 ten 4 yıllık anlaşma yaptılar bonservis 15 milyon euro..toplam 33 milyon euroOsi ye 15-20 milyon maas verilemez bu tamamen delilktir, o paraya en az üc tane cok üst düzey oyuncu maasi karsilanir, Avrupada kac tane oyuncu var 5-6 milyon net maas alan? Bi el nen anca sayilir
Senin dediğin doğru ama realite değil işte. Yerli topçular çok nazlı oluyor. Mesela Apo yedeğe düşse, arada sahaya attığında yüksek performans alabilmen çok zor.tam olarak hemfikir değilim
galatasaraydan sadece bir sezonluk performansı ile 2,5 milyon talep edebilen birinin şunu da kabul etmesi gerekir
ben championshipte bile tutunamamışken bana 2,5 milyonu verebilen takım lüzum gördüğünde beni sane işe bernardo ile kapışmaya zorlayabilir
öyle hem ayranım dökülmesin hem bi tarafım sevilmesin olmaz
nasıl ki maaş pazarlığını profesyonel olarak yapıp 5 kat fazla para istiyorsan biraz sıkıp saneyi de kes ya da beraber oyna bir zahmet
Reis o zaman osimen almaya gerke yok![]()