Semih Çetinel
Sarı Üye
- 27 Ağustos 2016
- 456
- 234
- 403
Badiashile Mukinayi nasıl bilen var mı
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adanada fena batirmisti onye. Ki fbye gitmezOnyekuru istedigi yere gitsin
Sorun yok hatta fener alsin ust duzey bir adam almalari daha kotu
Maximen kat kat daha iyi adam
Biliyorum diyen varsa da inanmaBadiashile Mukinayi nasıl bilen var mı
1.2 milyon mu neydi yanliş hatirlamiyorsam opsiyonu şu parayi bile vermiyorlarsa hiç oynatmadilar herhaldeSparta Prag, Mathias Ross'un satın alma opsiyonunu kullanmayacak ve 24 yaşındaki futbolcu Galatasaray'a dönecek. (Ruik)
Hani 50 milyon euroyduYıllık 10 m euro diyorlardi turkcell anlaşması için
Kuytu köşede değil ki adam chelsea de oynuyor bilen gören vardı illakiBiliyorum diyen varsa da inanma
Osimheni silmiş durumda Mertens falanda var yardımcı olur bizenapolinin deli başkanı ile pek uğraşmamak lazım aslında
Madueke kiralık helebilir mi bize acaba1.2 milyon mu neydi yanliş hatirlamiyorsam opsiyonu şu parayi bile vermiyorlarsa hiç oynatmadilar herhalde
Kim istiyor? Fazla uzun stoperi tutmuyorum. Her an hata yapacak gibiBadiashile Mukinayi nasıl bilen var mı
O esnada Tor ile Leminasara-ilkay-bernardo-barış-osimhen ile adeta karabasan gibi cokecegiz rakiplere
adamı çok kızdırmamak lazımOsimheni silmiş durumda Mertens falanda var yardımcı olur bize
Adam 2 senede 100 maç oynamış Barcelona ve citydeAynı ne farkı var 3 senedir naptı İlkay?
Zor sancho ya daha çok ihtimal veririm oradan.Madueke kiralık helebilir mi bize acaba
Chelsea şampiyonlar ligi yaptı di miZor sancho ya daha çok ihtimal veririm oradan.
kalkın mahvolduk