Demir Isik
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 33.174
- 22.064
- 2.783
İhanet içinde olmayalım bugün bunu yapan yarın neler yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSli degil zaten, herkes de biliyor. Ama tuttugu takim olsa bile kariyerini zedeleyecegini bile bile fb'ye gider mi bilmem.Bu arada dillendirmek istemem ama boey ve Kerem fenere gider bize gelmez ben keremin Galatasaraylı olduğunu düşünmüyorum
hisse sahibine ön alım hakkı tanıyor kısaca elinde 1.000 adet hissesi varsa %150 bedelli ile 1.500 tane alma hakkı var işte 1 tl den alabilirsin diyor burdan gelen parayı da tramsferlerde oyuncu da kullanacağız gibi görünüyor ama hissesi olan bu rüchan hakkını kullanmayadabilir bjk de olduğu gibi o zaman klüp mecbur kendi alır hiç bir şeye yaramaz gibi o zamandaGalatasaray sermaye artırımını 13.5 milyar tl çıkaracakmış. Rüçhan hakkı filan yazıyor. Ne olduğunu bilmiyorum. Büyük para ama.
Kusucağım
büyük ihtimal bunu alıcaklar okan günay ile yarışabilicek biri diye özellikle belirtti çünküTsl tarihinin en rezil kalecilerinden
Hayır 10 noyu saralı haliyle istiyor. Sara giderse 8 bakılır bir deİlkay Felix filan konuşuyosak Sara gitti demektir. 10 no aramazdık Sara kalacak olsa.
Onyekuru bitik vaziyette onyekuru mu kaldıOnyekuru bizde iş yapmaz mi yedekten girse bile defans arkası koşular ile çok gol atar .
Aman diyeyim. Berke daha iyi kaleciUcuz yollu penya çekeceğiz
Onyekuru'nun Galatasaray'a katacağı bişey yok. Alacağı muhtemelen çok şey olur bundan emin ol renktaşOnyekuru bizde iş yapmaz mi yedekten girse bile defans arkası koşular ile çok gol atar .