Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelip hagi gibi oynamazsa soyadın koç olarak değiştirilecek bu sorumluluğu alıyor musun
Hagi kimse oynayamaz, Hagi bizim için ayrı. Mertense yakın oynayabilir ama biz 8 olarak da kullanırız ilkayı.

Verdiği katkıdan hariç iyi olan iyi olabilecek tüm yerliler alınmalı

İlkay
Zeki
Sazdağı
Salih Ö.
Atakan Karazor
Ozan
Emin
Dinkçi
Yusuf Yazıcı
Can Uzun
Yusuf Sarı
Berkay Özcan
Yusuf Özdemir

Alayını toplamamız lazım

Yerli sınırını en iyi değerlendiren her zaman 1 adım öndedir.

IMG_8180.webp

Hagi kimse oynayamaz, Hagi bizim için ayrı. Mertense yakın oynayabilir ama biz 8 olarak da kullanırız ilkayı.

Verdiği katkıdan hariç iyi olan iyi olabilecek tüm yerliler alınmalı

Katkı vermez demiyorum

Elden ayaktan düşmeye yakın gsliyim geliyim mi demesini kabul etmiyorum barcaya gitmeden ya da barcadan sonra gelebilirdi gayet

Bu arada İlkay bizim takıma çok uyar sara ile ofansif ortasayi çok rahatlatır üzerine yerli de ama hatipciler bu transferi bu kadar övüyorsa o transferden uzak durmak en iyisi. 3 sene yıllık 10 milyon euro sokabilir kulübe.

İlkay hücum tarafında düşündürmüyor beni ince pas, uzaktan şut, skor yatkınlığı vs hepsi olur da top rakipteyken Mertens'i sağladığı güç ve mücadelenin çok uzağında kalır gibi geliyor sanki bana

Benzer düşünüyorum. Yürekli ve otrafta İlkay'ın Fb'ye gidişine ön ayak olmak istiyorlar kendisine tepki gelmesini sağlayarak. 5 milyon euroya İlkay bir de yerli bonserbissiz gelirse gayet güzel iş yoksa.
O adam fenere gitmez. Nikahını 19.05 yapan adam gitmez aga

Çıkan isimlerin çoğu 30 yaş üstü. Ne diyim bilmiyorum. Genç oyuncu fetişisti değiliz ama 24-25-26-27-28 yaşlarda ki oyuncular daha makul değil mi.? Sanchez,Torreira,Sara bize kaç yaşlarında geldi.?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt