Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkay yerli diye isteniyor da UEFA listesi için yabancı statüsünde sayıldığını bilmeyenler var sanırım.

İlkay hücum tarafında düşündürmüyor beni ince pas, uzaktan şut, skor yatkınlığı vs hepsi olur da top rakipteyken Mertens'i sağladığı güç ve mücadelenin çok uzağında kalır gibi geliyor sanki bana
Mertens bu sezon Avrupa ve büyük maçlar arenasında top rakipteyken ne tür güç ve mücadele gösterdi söylermisin lütfen???

Bu yaz ibrahimin muhabirleri vs kavukcu muhabirleri döner.Kendi muhabirlerine istifa edicem diyip sonra vazgeçtim demesi çok komik:D

Hatipoğlu ilkayı getiriyorsa o da doğru hamle

ki ona nefretimi bilirsiniz

şu şahıscı köpeklerden gına geldi artık!

ne pislik ne illet insanlar!

Muhabirlerin ortasinda kalan emre zeytinli olacak

Galatasaray> ft, okan, erden, dursun kim varsa ki bunların hepsi birer gs efsanesi

şunu idrak edemeyenlerle savaşıyoruz

gsye zarar veren kim varsa karşısında olunca insanın gönlüde rahat oluyor

Mertens bu sezon Avrupa ve büyük maçlar arenasında top rakipteyken ne tür güç ve mücadele gösterdi söylermisin lütfen???
Maçta birkaç kez adam takip edip geriye attığı deparlar akılda kalıp algı oluşturuyor.

Oysa takım boyunun uzadığı, merkezin çok kolay geçit verdiği maçlarda hala rakip kaleciye koşup diğerlerini de önde prese çağırması, takımı tümüyle aciz hale getiriyordu, gören yok.

10 numaraya alınacak oyuncunun Mertens gibi 2. forvet tipinde olmaması gerektiği kanısındayım. 10 numarasız, Pedri-Vitinha gibi bir '8,5' ile 4-3-3 formasyonuna devam etmek en ideali olacaktır...

Ciro gitti ama zaniolonun oğlu tomasso var daha önce de ifade ettiğim gibi sizlere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt