Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En yakin örnek febedeki oyunu ama. Tipik Bal yapmayan ari misali oynadi, anca taraftari costurmasi icin calim atsin. Kucuk gördugun baris ile istatistik karsilastiralim o vakit

Maximin total 31 mac 4g 5asist

Baris 45 mac 14g 6asist

Gecen sezon ki irfan can istatistiklerini hatirlayalim.Arap ismailin fb si mourinho fbsinden cok daha hucumcu ve iyi bir oyun oynuyordu hemde kadrosu bu sezondan daha zayif olmasina ragmen

Maximin in mourinhonun kabiz oyununda is yapma olasiligi zaten azdi.Ayni maximin bjk de bile olsa bu sezon istatistik olarak daha ustte olurdu bence.Tabi olaya sadece istatistik olarak bakacaksak ayrica mourinho ile yasadigi problemler de cabasi oldu bu sezonda

Istatistikten ayri olarka maximinin calim atabilen topla gidebilen adam eksiltebilen bir oyuncu olmasi cok onemli.Bizde kac tane oyuncu var boyle.Barista oyle bir dripling devamliligi yok.Topu eline ayagina dolastirma olasiligi daima daha yuksek.Baris benim icin sag kanat harici oynatilmamasi gereken bir adam.

Bernardo'nun ayrılmak istediği uzun zamandır dillendiriliyordu ve hatta Barca istiyordu ama artık ister mi?

Teşekkürler değerli yorumların için. Hepsine katılıyorum, Sane hariç bana çok o profil gibi gelmiyor hele mental olarak, ona bek takip ettirebilir miyiz şüpheli geliyor ki kalırsa muhtemel de kalır Icardi pek parlak dönmeyecek gibi ileride öyle iki profili kimse taşıyamaz en azından Avrupa ayağında
Rica ederim; yanlız benim bu anlattıklarım tek forvet üzerinden İcardi bu denklemde yok Osimhen'i kaldı varsayarak söylemiştim, bu detayı söylemi atlamışım pardon. Leroy Sane konusuna gelirsek bek takip konusunda posizyonunu doğru almada bir sorunu yok. Bir çok kez rakip sahadan kendi ceza alanına kadar rakibi yüksek deparla kovalayıp atağı önlediği yada çalıştığı maçlarıda vardır. Mental konusunda bir çok kişi karıştırıyor bence, herkesin kafada Zaha ,Ziyech vs. aynı mental sorunlar var sanılıyor aslında alakası bile yok saha içerisinde bir sorunu yok Sane'nin o düşünülen mental problemler olsa Bayern'de tutarlarmı bu kadar süre imkanı yok. Şöyle bişey örnek vereyim Sane ile alakalı puan kaybettiği bir maç sonu yüzünü gülerken görebilirsin mesela saha içerisinde doğruları yapmıştır. Puan kaybedilen bir maçta güler. bu tarz şeyleri var adamın sorun çıkaran bir tip felan değil Leroy Sane.

Saygılar.

Admirim nasılsın keyfin nasıl. Çocuklar başını ağrıtıyor mu
Sinemadan geldim simdi , cocuklari eglendirmek lazim tabi.

Milleti yine darliyormusun konu icinde?

1748887609658.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt