- 26 Kasım 2012
- 186.689
- 261.643
- 5.998
BATAGOV mu, işte bu iyi olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cok sert oldu biraz yumusatmak lazım36 yaşındaki ilkay'ı napacağız ne güzel ortasahamızı sertleştirdik kadayıf istemiyoruz
bu al hilalde gsli forvet fetişti var. Gomisden beriInzaghi iti gitsin lautaroyu istesin osimenden uzak dursun.
Bunu bile düsünenler bernardo ya da laporte, osimhen felan yapacak he
osimhen'le anlaşıp araplardan yoldugu parayı kırışalımOsimhen'e 20 verirsek sanki Araplar da senelik 50 milyona çıkar. Bence fazla takılmayalım
arrapların cwc'si varmış o kadar bekleyemezlerOsimhen süreci anca haziran sonuna dogru belli olur
Adam tatile gidecek büyük ihtimal bir kac gün sonra
Tatil dönüsü bir karar alir diye tahmin ediyorum
BekleyemeyizOsimhen süreci anca haziran sonuna dogru belli olur
Ben hemen alırım ts bırakmazBATAGOV mu, işte bu iyi olur
Adamlar iki gün daha rahat keyif yapip kulübe labanin 1000 dollarlik yemeklerini kitleyip gidecekler. Belli, ondan bir sey demiyorOsimhen netleşmeden düşen haberlere itibar etmemek lazım.Osimhen içinse bushi labadan başka kaynaklara itibar etmemek lazım.Caprazi koparmış kaleciyi ne yapacaz ayrıca
Inzaghiye Italyan milli Zanyolayi verelimbu al hilalde gsli forvet fetişti var. Gomisden beri
Al Hilal 18 Haziran da Real Madrid maçıyla başlayacak olan Kulüpler Dünya Kupasına yetiştirmek isterse ne olacakOsimhen süreci anca haziran sonuna dogru belli olur
Al Hilal 18 Haziran da Real Madrid maçıyla başlayacak olan Kulüpler Dünya Kupasına yetiştirmek isterse ne olacak