Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Araplarda sınırsız para var.

Oshimen İtalya'ya dönmez bir daha bence. Napoli taraftarı ile sorunlar yaşar. İtalya'da bu işler sıkıntılı.
Araplardaki para Real Madrid, Barcelona, ManCity,PSG vb takımlar için bile sıkıntı. Bunlarda benzer paraları verirler ama oturmuş bir kültür var, Real Madrid çok büyük olduğu için 30-40 isteyen oyuncuları 10'a oynatabiliyor. İstese yarışır ama ne kadar sürdürebilir, Amerikalılar gibi patron sistemi ile yönetilenler belki, ABD'liler de de inanılmaz para var ama futbolu yani onların söylemi ile soccer'ı sevmiyorlar, yüksek skorlu oyunları seviyorlar. Yoksa organizasyon yapsa 1 numarası olurlar.

Bahsedilen ve bizim verdiğimiz teklif doğruysa Araplardan sonra en yüksek 2. teklif bizde ve ciddi oranda diğer takımlar ile fark oluşturuyor çünkü onlarda vergilendirme var, bizdeki vergilendirme çok düşük neredeyse kemiksiz kılçıksız verilen para cebe giriyor. He Kariyerini değilde parayı seçerse de niye seçtin demem 150m para alacak totelde, bir o kadar reklamlardan alır, çok iyi para. Çok sevmemize rağmen Galatasaray'ı kaçımız bu parayı reddedebilir :) ben edemem şahsen.

not: İzmir Muğla Antalya taraflarında yaşayan herkese geçmiş olsun önemli bir durum yoktur umarım.

Son düzenleme:

Sağda oynar, solda oynar, 10 numaraya koy orada oynar.

İmza parası + iyi bir maaşla alınır. Bana nedense gelecekmiş gibi bir his doğdu...

Pozisyon alması çok iyi ve top sektirmemesi bizim gibi önde basan takımlar için çok önemli.

Almak lazım. Muslera sonrası 10 sene kaleci aramayız.

Not: Pas kalitesi çok kötü demişler. bu durum sıkıntı. bize ayakları iyi kaleci şart.

Pozisyon alması çok iyi ve top sektirmemesi bizim gibi önde basan takımlar için çok önemli.

Almak lazım. Muslera sonrası 10 sene kaleci aramayız.

Not: Pas kalitesi çok kötü demişler. bu durum sıkıntı. bize ayakları iyi kaleci şart.

Takımı satmıyor oyuncuyu başkanı aynı zamanda Forrest'in sahibi para ihtiyaçları da yokmuş.

Kanatta şöyle rakibi yatırıp kaldıran kanat görmeyeli uzun zaman oldu ya. Umarım bu arakadaşla ilgilenir bizimkiler.

Inzaghi, Al Hilal yolcusu. Osimhen'i de oraya istiyor diye bugün haberler yapıldı
Inzhaginin gitmesi Oshimen için bence bir risk oluşturmaz. Adam Araplara gitmek istese giderdi zaten diye düşünüyorum. Ben Oshimenin Arap yarımadasına gideceğini asla düşünmüyorum. Izhagi 1-2 sene hayatının parasını kazanıp döncek zaten.

Inzhaginin gitmesi Oshimen için bence bir risk oluşturmaz. Adam Araplara gitmek istese giderdi zaten diye düşünüyorum. Ben Oshimenin Arap yarımadasına gideceğini asla düşünmüyorum. Izhagi 1-2 sene hayatının parasını kazanıp döncek zaten.
Osimhen konusunda sosyal medyada ve burada çok fazla bu yaşta Arabistan'a gitmez deniliyor ama bu adam geçen sezon Al Ahli'ye gitmeyi kabul etmişti. Napoli son dakika bonservis talebini yükseltmeseydi yıllık 40 milyona imzayı atıyordu 2024 yaz transferinin son gününde. Öyle oralara gitmez falan diye bir şey yok, para için Chelsea'yi çevirdi adam geçen yaz. Zaten Arabistan muhabbeti olmasaydı bu sezon bizde değil Chelsea'de oynayacaktı.

Şu an hala Osimhen'in Galatasaray ihtimali varsa ortada 2 durum var demektir; Osimhen burayı çok sevdi ve aklını çeliyoruz ya da Suudiler beklenen teklif yapmadı.

Osimhen konusunda sosyal medyada ve burada çok fazla bu yaşta Arabistan'a gitmez deniliyor ama bu adam geçen sezon Al Ahli'ye gitmeyi kabul etmişti. Napoli son dakika bonservis talebini yükseltmeseydi yıllık 40 milyona imzayı atıyordu 2024 yaz transferinin son gününde. Öyle oralara gitmez falan diye bir şey yok, para için Chelsea'yi çevirdi adam geçen yaz. Zaten Arabistan muhabbeti olmasaydı bu sezon bizde değil Chelsea'de oynayacaktı.

Şu an hala Osimhen'in Galatasaray ihtimali varsa ortada 2 durum var demektir; Osimhen burayı çok sevdi ve aklını çeliyoruz ya da Suudiler beklenen teklif yapmadı.
Bende şöyle hatırlıyorum. Oshimen araplara gitmek istemedi Chelsea yi istedi. Chelsea 75 vermeyi kabul etti. Araplar 100 veriyodu. Oshimen sın güne kadar Chelsea yi diretti. Napoli başkanı da Chelsea ye gitmesine müsade etmedi. Sonra Oshimen kadro dışı kaldı ve transfer sezonu İngiltere ve Avrupa için kapanmıştı ve oynayabilmesi için Galatasaray a geldi. Napoli'de kalması imkansızdı zaten. Taraftarlarda sorun yaşadı.
Ne hikmetse bu şekilde anlatılan olay fenerli bazı yorumcular tarafından senin dediğin şekilde anlatıldı Acunun şu meşhur rezil olduğu söylemlerden sonra. İnsanların aklında da o şekilde kaldı. Sanki Oshimen Araplarla anlaşmış ta Napoli işi bozmuş gibi. Oysa Napoli anlaşmışsa Oshimen giderdi zaten. Kulüpler arasındaki para pazarlığı onu ilgilendirmez maaşına bakardı.
Ben açıkçası olayın senin dediğin gibi olduğunu düşünmüyorum. Emin de değilim hangisi doğru ama sanki öyleydi.

Osimhen'in mevcut düşüncesi bana şöyle geliyor.

Galatasaray'dan alabildiğim kadar iyi bir maaşla anlaşma yapayım ve 2-3 sene burada oynadıktan sonra zaten yine arabistana gidebilirim. Hem buradaki sevgi ve tutkuyu iliklerime kadar yaşar keyif alırım sonrası emeklilik ikraminesi için arabistan kapısı zaten hep açık olur.

Yani bu ortamı bırakmak istemiyor. Çünkü döndüğünde aynı şekilde bulamayabilir. Burada devam edip sonra gidebilir. Arap piyasasında Osimhen 2-3 sene sonra da 30-40m euro maaş alır. Hesaba vurursanız da cebine giren para yine aynı olur.

Özetle: önce bizde devam edip sonra arabistan düşünüyor diye tahmin ediyorum.

Bende şöyle hatırlıyorum. Oshimen araplara gitmek istemedi Chelsea yi istedi. Chelsea 75 vermeyi kabul etti. Araplar 100 veriyodu. Oshimen sın güne kadar Chelsea yi diretti. Napoli başkanı da Chelsea ye gitmesine müsade etmedi. Sonra Oshimen kadro dışı kaldı ve transfer sezonu İngiltere ve Avrupa için kapanmıştı ve oynayabilmesi için Galatasaray a geldi. Napoli'de kalması imkansızdı zaten. Taraftarlarda sorun yaşadı.
Ne hikmetse bu şekilde anlatılan olay fenerli bazı yorumcular tarafından senin dediğin şekilde anlatıldı Acunun şu meşhur rezil olduğu söylemlerden sonra. İnsanların aklında da o şekilde kaldı. Sanki Oshimen Araplarla anlaşmış ta Napoli işi bozmuş gibi. Oysa Napoli anlaşmışsa Oshimen giderdi zaten. Kulüpler arasındaki para pazarlığı onu ilgilendirmez maaşına bakardı.
Ben açıkçası olayın senin dediğin gibi olduğunu düşünmüyorum. Emin de değilim hangisi doğru ama sanki öyleydi.
O dönem çıkan haberlere bakabilirsiniz tarih girip. Osimhen'nin zaten başkanla birbirine girmesinin sebebi Napoli'nin son dakika bonservis talebinde artışa gidip Al Ahli transferini yatırması. 40 milyona imzayı atıyordu Osimhen.

Napoli ile Chelsea bonserviste anlaşıyor ama Chelsea ile Osimhen maaşta anlaşamıyor.
Al Ahli ile Osimhen maaşta anlaşıyor ama Napoli ile Al Ahli bonserviste anlaşamıyor.

Zaten bu haberlerin Acun ile ya da başkasıyla bir bağlantısı yok, 31 Ağustos 2024 tarihli son dakika haberleri. Transfer pencerisinin Avrupa için kapandığı gün patlak veriyor. 2 gün sonra da zaten bize yazılmaya başlıyor

1748916481575.webp

Son düzenleme:
Ts'den alanacak 2 topçu Okay ve Bagatov. Uğurcan falan istemiyorum ben şahsen..

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt