Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 48.303
- 21.653
- 2.288
Bir bakmışız Al Hilal filan Gyokeres'i almış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nasıl yok yav heriflerde avrupanın top 5 en iyi kanat bekleri dumfries-di marco var orta saha keza çlahanoğlu-barella var zielinski-frattesi bizde şu an koysan banko ilk 11 olur heriflerde yedek, savunma bastoni-acerbi-pavard hiç saymıyorum
senin stoperlerin orta sahan avrupada olunca daha hava toplarını zor alıyor çoğu maçta şu hallere düşüp aynı golleri yiyorsun
Biz niye almiyoruz. Bonservisi ayni, maaşı osimenin 1/3u.Bir bakmışız Al Hilal filan Gyokeres'i almış.
anelkalı maç mıydı en utandığım gs maçıdır o ezim ezim ezilmiştik, fbli bir ailenin evinde izlemiştim maö sonu hıncal gibi gslikten utanmıştımasy'de fb'ye yenildiğimiz 0-4'lük maç :/
bak bu çocuklar bizim neler çektiğimizi bilmiyor. iyice alıştılar iç-dış fb silkelemeye :/
Onlar devre arası Arapların kıyısından dönen Boniface’yi alsın. Gyokeres diğer taşları oynatırBir bakmışız Al Hilal filan Gyokeres'i almış.
anelkalı maç mıydı en utandığım gs maçıdır o ezim ezim ezilmiştik, fbli bir ailenin evinde izlemiştim maö sonu hıncal gibi gslikten utanmıştım
Değil. Bu haberin detayında var.Di Marzio haberi fake galiba.
Anelkalı maç Kköy'de yenildiğimiz maç. O da 4-0 bitmişti. O sene şampiyon olmuştuk.anelkalı maç mıydı en utandığım gs maçıdır o ezim ezim ezilmiştik, fbli bir ailenin evinde izlemiştim maö sonu hıncal gibi gslikten utanmıştım
Ulan birini bize verin lannnn, kaç kaleciniz var
o kadar dinazor değilikfurkanim toysun
veli 97deki maci diyor
Petrovic’i tutup Jorgensen’i Strasbourg’a kiralayacaklar diye okumuştum da Mart falandı sanırımbunlar kaleci bakıyordu zaten. petrovici tutmayacaklar
Sonunda şampiyon oldukanelkalı maç mıydı en utandığım gs maçıdır o ezim ezim ezilmiştik, fbli bir ailenin evinde izlemiştim maö sonu hıncal gibi gslikten utanmıştım
Petrovic’i tutup Jorgensen’i Strasbourg’a kiralayacaklar diye okumuştum da Mart falandı sanırım