Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nasıl yok yav heriflerde avrupanın top 5 en iyi kanat bekleri dumfries-di marco var orta saha keza çlahanoğlu-barella var zielinski-frattesi bizde şu an koysan banko ilk 11 olur heriflerde yedek, savunma bastoni-acerbi-pavard hiç saymıyorum
senin stoperlerin orta sahan avrupada olunca daha hava toplarını zor alıyor çoğu maçta şu hallere düşüp aynı golleri yiyorsun

Hep aynı taktik ileri sert top bir tık geriye hemen bek arkasına sonra ceza yayına pas üç dört topla pozisyon rakip yerleşmeden

Nasıl çözersin? Orta saha ve dmc kalabalık tutarsın defansın göbeğine atılan topu sektirmezsin o topu toplayıp çoğalıyorlar ilerde

Kanat beklerin mal gibi arkasına adam kaçrımaz

İlerde etkisiz ve gereksiz gölge pres yapmazsın ç
Nerdeyse tüm underdog takımlara böyle kaybettik
Şu maçlarda üçlü orta saha ve daha dengeli oyun anlayışı olsa gol bile yemezdik

Sakat sakat oynayan biri daha bi de 10 numaraya atip sovdurdu shdhjdjj

asy'de fb'ye yenildiğimiz 0-4'lük maç :/

bak bu çocuklar bizim neler çektiğimizi bilmiyor. iyice alıştılar iç-dış fb silkelemeye :/
anelkalı maç mıydı en utandığım gs maçıdır o ezim ezim ezilmiştik, fbli bir ailenin evinde izlemiştim maö sonu hıncal gibi gslikten utanmıştım

anelkalı maç mıydı en utandığım gs maçıdır o ezim ezim ezilmiştik, fbli bir ailenin evinde izlemiştim maö sonu hıncal gibi gslikten utanmıştım
Anelkalı maç Kköy'de yenildiğimiz maç. O da 4-0 bitmişti. O sene şampiyon olmuştuk.

O yazdığım ise Ft'in ilk yılı ASY'deki 0-4'lük maç idi. Şimdi olsa td'ü şeyinden tavana asarlardı herhalde :d (o yıl da şamp olmuştuk).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt