Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.512
- 1.988
Ne gömüyodu bee
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berke daha içe sinmiyor yav. Az ucuz olsun dedim ama bunada isterler dünya para
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Volkan ayısına bi sağa bi sola selam verdirmişti bi maçtaNe gömüyodu bee
Belki takasa çözerler. Çok para lazım yav. Daha ziyade Osi kalacak mı gidecek mi acil belli olması lazım..Max değeri 5m
Trabzon kemiksiz 10+oyuncu harici bırakmaz.
İyi kalecide değil.
Salın şu kovayı.
Berke zaten ifbli.
Sakatlık sonrası oynamaya başlamış sanırım son 4 hafta falan oynamış o olur Samardzic, Enzo Millot, Lo Celso gibi merkez oynayabilen isimler yani seni savunmada eksiltmeyecek özellikte biri olmalı.Majer ismi çıktı, bu sezon sakattı, durumu nasıl acaba. O iyi olur mesela
En uygun bitecek majer olur gibi duruyor. Lo celsoyu istemem sevemedim o adamı bi türlüSakatlık sonrası oynamaya başlamış sanırım son 4 hafta falan oynamış o olur Samardzic, Enzo Millot, Lo Celso gibi merkez oynayabilen isimler yani seni savunmada eksiltmeyecek özellikte biri olmalı.
Ne gömüyodu bee
Büyük takımların hepsi su an başka forvetlere gidiyo.15 hazirana kadar durumu netlesirOsimhen bence büyük takimlardan teklif gelip gelmeyeceğine bakıyor gelmezse bizde kalır.Araplari kabul edecek olsa çoktan ederdi.
Lo Celson profil olarak merkezleşmiş eski 10 no gibi yoksa tam istediğim kişi değil zaten. İmkansız olmasa benim en istediğim Enzo Millot olurdu mesela. En alınabiliri dediğin gibi Majer yada Baturina gibi ciddi bir riske gireceksin.En uygun bitecek majer olur gibi duruyor. Lo celsoyu istemem sevemedim o adamı bi türlü
Tabii ki kabulOsimhen kalacak ama Okan Buruk İnter'e gidecek
Kabul mü
Soru yanlış rts. Osimen gidecek ama Okan Burak da gidecek kabul mu demeliydin.Osimhen kalacak ama Okan Buruk İnter'e gidecek
Kabul mü
"fb 5 sene üst üste şamp olacak ama okan buruk gidecek" desen bile kabul edecek adama yaptığın teklife bak :dOsimhen kalacak ama Okan Buruk İnter'e gidecek
Kabul mü
Ben kalacagini düşünüyorum hatta belkide anlasmisizdir yonetim hoca Osimhen çok rahatlar.Osimhen paylaşımlarında halen bizi paylaşıyor 1 hafta 10 güne kalmaz biter bu iş.Büyük takımların hepsi su an başka forvetlere gidiyo.15 hazirana kadar durumu netlesir
O kadar da değil hocam"fb 5 sene üst üste şamp olacak ama okan buruk gidecek" desen kabul diyecek adama yaptığın teklife bak :d