Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osiyi tutabilirsek başka da elle tutulur adam alamayız

Osimhen kalacak, mevcut takım korunacak, yine şampiyon olunacak ve Şampiyonlar ligi gelirleri her sene kasaya düzenli olarak girmeye devam edecek ve takım her sene yavaş yavaş eksik mevkiler tamamlanarak geliştirilecek.
Osimhen kalırsa Türkiye'nin Bayern Münih'i olma yolunda önemli bir adım atmış oluruz.
Çünkü Osimhen demek en az 4-5 sene daha garanti şampiyonluk demek.

osimhen'in gs'da kaldığı senaryonun nasıl ki avantajları varsa, (gerçekleşme ihtimali olan) son derece ürkütücü muhtemel dezavantajları da var.

kalsa da, gitse de ok'um ben.

tek istemediğim senaryo, işin uzaması olur. işte o ihtimal büyük zarar verir bize.

En korktuğum oran= %51

Eyvah derim her daim.

Bir şey ya %0 dır ya da %100

%51 olan her şey bana göre %0

10 numaraya alacagimiz adami com iyi secmeliyiz ayni zamanda kanat forvet olarakta oynayabilmeli
Bernardo silva gibi
Bu takimin hucumdaki hayati adami
Yunus onun ozelliklerinde 1 oyuncu daha yok takimda mertens vardi gitti

Yunus sakatlansa takim birsey uretemiyor dripling uzerinden top tasiyacak asist gol katkisi verebilecek gerektiginde 8 numaraya gelip oyun kuracak adam bulunmuyor

Bu yuzden silva eger gelirse inanilmaz birsey olur
Yerli bernardo bizde orjinalide bizde olur ic saha zayif rakiplere karsi tor lemina dan biri dinlenebilir

Bernardo ikinci forvet gibi oynayabilir cezali sakat varsa 8 numaraya alirsin kanat forvet bile oynar
İnanilmaz bir oyuncu

Sevgili allahim nolursun şu luis enrique bizim hocamiz olsun.Gok mu yarilir,jupiter mi patlar damar damar ustune mi biner bilmememama birnsekilde olsun yoksa cahiller bir iki futbolcuyla avrupada is yapacaz sanip duruyorlar

1748981315811.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt