Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen kalacak gibi duruyorOsimen imzayı atmadan gitmem diyor
Forum farklı bir gerçeklikte yaşıyor. Muani, Rashford, Sane gibi isimler çöp. Adı sanı duyulmamış kuzey ve doğu avrupalı oyuncular şahane.
elmanderde ftnin 4-4-2 si için çok uygundu bu gün osimhen yerine tek elmanderi koysak herkes ana avrat söverelmander harici 1 tanesi bile tutmadı şunlardan ayriyrten
mal dolu ortalık
Max olacakları yazdım zatenFrank'dan bende çok umutlu değilim
Sallai'den de özellikle Avrupa maçlarında bek alternatifi olmaz diye düşünüyorum
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu oyuncuları iyi gösteren tamamen luis enrique yav vitinhayı kim şeyine takıyordu ki herif wolvesda yedekti dembele barcadan teneke takılıp gönderildi falanMax olacakları yazdım zaten
Herkes psg kadrosunu sıradan diye yazıyor forumda ,artığı icardi için salavat zinciri kurduktu
Vitinha tek başına bir takım
Barış mı doue mi demebelemi istersin takımına ?
Barcola ya bıdı bıdı edildi cl maçlarında
3 oyuncu gelse cl alırmıyız diye konuşuruz ,kvara hakeza
Sane acaba mı derken şu 4 ü şuan top diye oynar sane ile
Nordsjaelland'dan Nygren de iyiydiTFF'nin 2001 kuralı için Benfica'dan 2004 doğumlu temiz yüzlü Schjelderup'u almayı öneriyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 289356
elmander harici 1 tanesi bile tutmadı şunlardan ayriyrten
mal dolu ortalık
3 sene önce kiralık adamı,merkezde afedersinde ne sanacaktık ?bu oyuncuları iyi gösteren tamamen luis enrique yav vitinhayı kim şeyine takıyordu ki herif wolvesda yedekti dembele barcadan teneke takılıp gönderildi falan
2.5 alıyorlar diye mabaddan uydurmak ne oluyor peki, akil insanlık mı?Aslında para önemli değil oynatmiyoruz boşa para faul veriliyor ana fikri. Ortada bir iftira yoktur. Yalani hiç sevmem.
Takımımı severim ayrıştırıcı olmayalım. Dün ne guzel dua ettim sana. Sen bana beddua ediyorsun. O kadife sesten böyle cümleler dökülmemeli