Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 sene önce kiralık adamı,merkezde afedersinde ne sanacaktık ?

40 milyon verildi bu adama
kardeşim her şeyi de çok bilmeyin yaa porto ffpden dolayı 20 maçlık satın alma opsiyonlu kiraladı wolvese ,wolves beğenmedi herifi 19 maçta bıraktı hatta bonservisini almamak için
yani bu gün senin komple bir takım dediğin adam 3 sene önce ingilterenin vasat bir takımında beğenilmedi olay bu kadar basit benim anlatmaya çalıştığım şeyi umarım bu defa afedersin şeklinde daha iyi anlamışsındır

kardeşim her şeyi de çok bilmeyin yaa porto ffpden dolayı 20 maçlık satın alma opsiyonlu kiraladı wolvese ,wolves beğenmedi herifi 19 maçta bıraktı hatta bonservisini almamak için
yani bu gün senin komple bir takım dediğin adam 3 sene önce ingilterenin vasat bir takımında beğenilmedi olay bu kadar basit benim anlatmaya çalıştığım şeyi umarım bu defa afedersin şeklinde daha iyi anlamışsındır
Mükemmel tespit 👍
Alıp geleydin takımına o zaman 21 yaşında wolvesde tutanamamış diye
Rennes kim diyip doue ya 50 kağat vereydin o zaman

Zaten konuya 2km sonra girmen daha da komik ,ana mevzu ne burada ona bak önce sonra kanat gerekli değil de galatasaraya anlaşalım 🤝

Bulka hariç hepsine olur. Bulka ağır biraz bizim gibi takımlarda çıkışlarda sıkıntı yaratma ihtimali yüksek. Oluru yüksek isimler maliyeti düşük Cunha maliyetli ise Petroviç sanırım. Petroviç zorunlu satın alma ile alabiliriz belki 3+12 milyon gibi paraya.

Kaliteli bir sportif direktör getirmemek bizim için büyük hata çünkü oyuncu alma dışında satma konusunda da reziliz

Carlos Cuesta: "Şampiyonlar Ligi her oyuncu için çok büyük bir organizasyon. Her oyuncu orada bulunmak ister. Benim de hedefim Şampiyonlar Ligi'nde yer almak ve Galatasaray'a katkı sağlamak."

Bu arada Yunan basını Kotarski demiş sözde 13 milyon Euro sözlükte yazmışlar.

2.5 alıyorlar diye mabaddan uydurmak ne oluyor peki, akil insanlık mı?
Aliyorlardir dedimm zaten emin dehilim dediğim gibi boşa para anlaminda dedim süre verilmiyor. Onun yerine 1 milyon Euro daha koyup rotrasyonda oynayabilecek bir oyuncu alınsa daha hayırlı olur. bayram geliyor birbiririmize iyi davranalım hayat bitiyor Keramettin Bey saygilarimla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt