- 26 Ocak 2021
- 41.853
- 41.187
- 3.078
Gelişmeler nedir @Umut Işık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MLS'den oyuncu alacaksan iyi takip etmen ve kampa yetiştirmen lazım. Zira bu videoda bile MLS'nin ne kadar temassız bir lig olduğu belli oluyor.
Buyur
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Bayramdan sonra Tüze-Man
Bence alaya almis hikmet abisoru da egreti duran bir durum var ,
iki denklem de bir tarafta kaleci varken , ne desem bilemedim .
saygi ve selamlar .
Ben pişman olmak istiyorum gelmesinEvander aslında tam aradığımız isim.
Gelirse çoğu kişiyi pişman eder.
Osimhen olacak gibi gözüküyor oradaki harcamadan dolayı bonservissiz İlkay ve Sane gibi oyuncularla işi çözeriz üstüne diğer mevkilerde de kiralık + zorunlu opsiyonla hallederiz gibi duruyor.Gelişmeler nedir @Umut Işık
Önümüzdeki hafta artık belli olsun şu iş. Afrika kupası da varken Osimhen'i almak bana mantıksız ve büyük risk olarak geliyor.
Kadro alalım Hope LightOsimhen olacak gibi gözüküyor oradaki harcamadan dolayı bonservissiz İlkay ve Sane gibi oyuncularla işi çözeriz üstüne diğer mevkilerde de kiralık + zorunlu opsiyonla hallederiz gibi duruyor.
Kadro alalım Hope Light
Sancho kiralikOsimhen olacak gibi gözüküyor oradaki harcamadan dolayı bonservissiz İlkay ve Sane gibi oyuncularla işi çözeriz üstüne diğer mevkilerde de kiralık + zorunlu opsiyonla hallederiz gibi duruyor.
Barış'ın gittiği senaryoda olur öncelik Barış kalmalıSancho kiralik
10 numara. Transfer stoperin 11 olması daha iyi olur. Bir tane de genç 8,5 isterim. Chelsea’dekilerden biri falan.Lunin
Boey - Sanchez - Abdülkerim - Eren
Lemina - Torreira
Sane - İlkay - Barış
Osimhen
Günay
Sallai - Kaan - Transfer - Jakobs
Berkan - Salih
Yunus - Sara - Ahmed
Icardi