Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IMG_8151.webp

Bire bir ayni mevki degil cunku fb takimi dagitti neredeyse. O yuzden neredeyse tum mevkilere transfer yapacaklar. O yuzden biz kime gidiyorsak ayni kisiye de muhtemelen giderler. Koc geldiginden beri ayni stratejiyi yapiyorlar. Ya da menajerler de bunu abartiyor da olabilir.
Sadece bu sene değil ki. İrfan, Szymanski, Oğuz, Skriniar, Fred hatırladıklarım. Teklif edip alamadıkları, bizim aldıklarımızı da eklesek liste uzar gider. Menajerler buldu kerizleri, yoluyor. Her transfer pahalıya patlıyor bunlar yüzünden.

1 yıl oyuncuların maaşına peşin 10 milyon bağlamaktansa taksitli şekilde 20-30 milyon euro arasına cevval topçuları bonservisi ile 2-3 milyon euro maaşa almak bizim için daha mantıklı bunu madem para saçacağız doğru saçalım açısından yazıyorum.

Örnek oyuncu: Enzo Millot

1 yıl oyuncuların maaşına peşin 10 milyon bağlamaktansa taksitli şekilde 20-30 milyon euro arasına cevval topçuları bonservisi ile 2-3 milyon euro maaşa almak bizim için daha mantıklı bunu madem para saçacağız doğru saçalım açısından yazıyorum.

Örnek oyuncu: Enzo Millot
Katiliyorum ama yukseliste genc adami buraya getiremeyiz.Konu para degil bence he para olsada bizde oyle asiri para felan oldugunu sanmiyorum.Bu cevval oglanlar bizim lige gelmez

Kimse bir bok bilmediğinden herkes farklı bir rakam sallıyor.Muhtemelen görüşme de olmamıştır mabaddan atılıyor o nedenle.

Biri 25 sallar biri 30 milyon euro üzerine bonusları içren der.

Buçi baba çıksam da fake news dese gülsek.

Haber doğru değildir sanıyorum

Ama doğruysa gelinen şu aşamada bizi tercih noktası olarak gören birinden de hayır gelmez

Salalım gitsin Sane kardeşi

Az aklı olan hiçbir insan evladı şunun mukayesesini yapmaz yahu

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

He Vitinha, Neves falan alalım hatta

Genç topçu alacakmışız da yarın tutmasa ilk kendi söver

Sene başı Sara’yı da böyle övdü övdü şimdi kim aldı bu herifi diyor.

Bernardo Sane İlkay Walker Laporte

Citylileri dolduralım takıma bu jenerasyonun içinde ukde kaldı CLsizlik

Gelsin bizle alsınlar 1 tane... sevaptır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt